Lördag
16 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 2 matcher
Fredag
29 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 2 matcher
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Fredag
19 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Tisdag
02 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Fredag
09 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match

Hemmamatch borta i helgen

19 februari 2021 19:57

KAIS Mora spelar dubbla matcher i helgen, en på hemmaplan och en på bortaplan. Fast bägge spelas på bortaplan.


KAIS Mora spelar dubbla matcher i helgen, en på hemmaplan och en på bortaplan. Fast bägge spelas på bortaplan.

Matchen mot Jönköping spelas på neutral plan i Nyhemshallen med KAIS Mora som hemmalag, det för att laget ska hinna ner till Malmö för söndagens match mot just Malmö.

Vi har pratat lite med Caroline Rosenberg inför helgens matcher.

Dubbelmatch i helgen, och lite ovanligt med första matchen mot Jönköping, hemmamatch på neutral plan i Mullsjö, hur känns det?

Det känns bra, en hemmamatch (i IFA) är såklart alltid en hemmamatch. Men nu när vi spelar utan publik så byggs inte riktigt samma stämning upp, så upplever ingen jätte stor skillnad vart man spelar. Jag personligen har heller aldrig spelat i Nyhemshallen, bara sett matcher därifrån, så hoppas såklart att de är ett skönt golv och att vi ska hitta stäm i laget även där.

Tre raka segrar på senaste matcherna, hur ser du på er form för tillfället?

Jag tycker den är bra och vi sätter mer och mer detaljer både i offensiven som defensiven. Men gäller att fortsätta nöta på rätt saker inför ett kommande slutspel.

Vad tror du om matcherna i helgen?

Jag tror de kommer bli tuffa matcher, ett Jönköping som krigar för att hålla sig kvar och ett Malmö som spelat upp sig men dessutom slåss om att behålla en slutspelsplats. Vi kommer få kriga hårt, men följer vi våran gameplan så finns de inget annat än 6p som ska med oss hem till Mora igen!

Vad tycker du om din egen prestation såhär långt den här säsongen?

Jag tycker den är helt okej, känner att jag hållit en relativt jämn nivå hittills. Jag är ganska hård på mig själv om att ha just en hög lägsta nivå, så där ligger mitt fokus i första hand, men känner samtidigt att jag har mer att ge och hoppas kunna visa de på banan också innan säsongen är slut.

Lite av en generationsväxling i laget i år, hur tycker du ni skött uppgiften så här långt?

Helt klart godkänt. Vi har haft lite motgångar men tycker vi försöker ta lärdom av dem, utvecklas och gå vidare. Känns lite som om det är så de får vara, låta spelare växa och ta mer plats samtidigt som man ger utrymme till yngre spelare att ta lärdom och etablera sig. Får vi ihop det spel och lag vi vill vara tror jag det kan ta oss väldigt långt!

Tack Caroline!

Matchen mot Jönköping spelas på lördag 15.00 och matchen mot Malmö spelas på söndag, 15:00. Bägge matcher kan ses via SportExpressen Play och DT.se