Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Bruno Lundberg fortsätter som huvudtränare i KAIS Mora!

11 april 2024 06:00

Bruno Lundberg är klar för en fortsättning som huvudtränare för SSL-laget i KAIS Mora. Bruno Lundberg kom in i slutskedet av säsongen med målsättningen att laget skulle klara sig kvar i världens bästa liga, SSL. Målet blev som bekant uppfyllt och nu är det alltså klart att Bruno fortsätter som huvudtränare.


Bruno Lundberg är klar för en fortsättning som huvudtränare för SSL-laget i KAIS Mora. Bruno Lundberg kom in i slutskedet av säsongen med målsättningen att laget skulle klara sig kvar i världens bästa liga, SSL. Målet blev som bekant uppfyllt och nu är det alltså klart att Bruno fortsätter som huvudtränare och det rapporterade SportExpressen om igår

Du kom till KAIS Mora med ett uppdrag, att hålla KAIS Mora kvar i SSL, och det lyckades, det måste kännas bra tänker jag?

Ja, det var en ganska tydlig arbetsbeskrivning (skratt). Att lyckas vända en negativ trend till en positiv tro på att vi kan fixa det här, och sen göra det, var en grym känsla. Det var mycket glädje men också en känsla av lättnad.

Hur gick dina tankar när du klev in i laget “mitt i” en säsong och tog över?

Min första tanke när jag fick frågan var; "Det här har jag aldrig gjort förut så det borde jag klara av” (Pippi Långstrumps motto). Det var en ny situation för mig, men det kändes spännande. Jag hade ingen blueprint på hur jag skulle göra så det var egentligen bara att så snabbt som möjligt hitta en väg tillsammans med tjejerna. Det var lite skakigt i början, vilket var förståeligt. Många åsikter och känslor efter det som hände. Men efter Åkersberga-matchen fick vi jobba i lugn och ro i två veckor och försöka få in en tro på det vi gjorde. Vi fick en bra träff på det tycker jag. Med facit i hand så hittade vi en väg som ledde till nytt kontrakt.

Du är nu klar för en fortsättning i KAIS Mora, hur känns det och vad har du för tankar kring laget och dess utveckling framöver?

Det känns jättespännande tycker jag. Mina intryck är att det är en väldigt familjär förening. Många som hjälper till och många som bryr sig. Det finns det driv och en vilja att försöka komma tillbaka till fornstora dagar, eller i närheten i alla fall.

Jag tycker att det finns en otrolig potential i det här laget. Det är många som gjort sin första säsong i SSL. De har förhoppningsvis lärt sig en hel del och är redo för att ta nästa steg. Med hårt och dedikerat jobb samt några nyförvärv med hög innebandykompetens och erfarenhet så tycker jag att vi skall kunna nå högre höjder, det vill säga slutspel.

Jag ser fram emot en ny spännande säsong tillsammans med spelare och stab!

Anders Forsberg, ordförande i KAIS Mora:

Bruno kom in i ett svårt läge för SSL-laget. Tillsammans med våra duktiga och professionella spelare har han lyft förmågan att ta poäng i viktiga matcher och skapat en glädje i laget. Vi är väldigt glada över att han fortsätter hos oss och att laget kan fortsätta rida på denna positiva våg.