Söndag
14 Mar 2 matcher
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 2 matcher
Söndag
11 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match

Innebandykonfirmation

 

Innebandykonfirmation för dig som är född 2006!

Datum 2021
Förträff: 7-9/5
Lägervecka: 14-23/6 på Andreasgården och Idre Fjäll Arena i Mora
Konfirmation: 23/6 i Mora kyrka
Återträff: 26-28/11

Övrig info: se nedan.


 

INFO FÖR 2021 ÅRS LÄGER

Sommaren 2021 blir fjortonde året i rad (!) som KAIS Mora i samarbete med Svenska Kyrkan anordnar ett innebandyläger med konfirmation. Lägret pågår i tio dagar, plus en förträff som kommer att äga rum 7-9 maj. Även den blir här i Mora. Mellan förträffen och lägerveckan kommer konfirmanderna att få olika hemuppgifter att skicka in, plus att de ska delta vid ett flertal gudstjänster.

Vem kan anmäla sig?
Innebandykonfirmationslägret är avsett för flickor och pojkar födda 2006.

Kostnad
Kostnaden för det tio dagar långa konfirmationslägret, samt förträff, kombinerat med innebandy är 4000:-. Anmälningsavgiften á 500:- ska vara oss tillhanda inom 10 dagar från att din anmälan är gjord. Resterande belopp (3500:-) ska vara oss tillhanda senast 2021-04-30. Alla inbetalningar sker till plusgirokonto 836 29 16 – 2. Ange deltagarens namn och att det är konfirmationslägret det gäller så har vi full koll på vem betalningen kommer ifrån.

Logi
Konfirmanderna kommer att bo tillsammans i Idre Fjäll Arena där det byggs upp sovsalar, minst en av instruktörerna sover där varje natt.

Konfirmationen
Konfirmationsgudstjänsten sker i Mora kyrka kl. 11:00 på onsdagen 23/6. Direkt i anslutning till detta går konfirmanderna tillsammans med fyra gäster till Andreasgården, som ligger alldeles bredvid kyrkan, och äter lunch tillsammans. (Övriga gäster äter lunch på egen hand)

Ca 14:00 är det mässa (gudstjänst och nattvard) i Idre Fjäll Arena.

Lägret beräknas avslutas kl 15:30.

Incheckning
Ni som inte är från Mora och anländer med tåg eller buss är mer än välkomna att höra av er till oss så kommer vi och hämtar er vid stationen. Meddela detta till prästen Karolina Pernling via mailadressen [email protected] eller via telefon på 0250 – 55 29 80.

Vad kommer vi att göra?
Förutom konfirmationspassen kommer vi självklart att spela en hel del innebandy. Minst ett träningspass om dagen kommer att genomföras och de som håller i dessa träningar är instruktörer med stor kompetens som håller hög kvalité.

Det blir en ganska intensiv vecka men utöver detta kommer vi givetvis försöka hinna med lite andra aktiviteter, t ex att åka och bada, besöka glassbaren m.m.

Vad ingår i priset?
Konfirmanderna erhåller all nödvändig litteratur angående själva konfirmationen.
Mat (frukost, lunch, middag, kvällsfika).

Träningskläder från Unihoc (strumpor, shorts, t-shirt).

Vi står för säng, madrass, täcke och kudde.

De aktiviteter vi kommer att hitta på kommer vi att stå för.

Skulle det bli någon aktivitet som kostar en liten slant kommer vi att gå ut med det i god tid så att konfirmanderna själva kan välja om de vill delta eller ej.

Kontakta oss
Prästen Karolina Pernling
Tel: 0250 – 55 29 80
E-post: [email protected]
Administrativa ärenden skickas till [email protected]


Vill du veta vad vi haft för oss tidigare år?
I vår blogg kan du läsa om vad vi haft för oss, en hel del bilder har också lagts ut. Alla år förutom det första är med så du kan läsa om vad vi haft för oss ända sedan 2009. Gå gärna in och kolla!

Följ oss på Facebook och Instagram!

 

Öppna anmälningsformuläret