Söndag
26 Feb 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Söndag
12 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Lördag
19 Aug 1 match

Innebandykonfirmation

Innebandykonfirmation för dig som är född 2009!

 

Datum 2024

Förträff: Preliminärt 10-12/5 (Andreasgården, Mora)
Lägervecka: Preliminärt 24/6-3/7 (Andreasgården och Idre Fjäll Arena, Mora)
Konfirmation: Preliminärt 3/7 i Mora kyrka
Återträff: Inte bestämt ännu 

 


 

Mer information

Sommaren 2024 blir artonde året i rad (!) som KAIS Mora i samarbete med Svenska Kyrkan anordnar ett innebandyläger med konfirmation. Lägret pågår i tio dagar. Konfirmanderna förväntas även vara med på förträffen eftersom den också är obligatorisk. Innan och efter förträffen kommer konfirmanderna att få olika hemuppgifter att skicka in, plus att de ska delta vid ett flertal gudstjänster. 

 

Vem kan anmäla sig?

Innebandykonfirmationslägret är avsett för flickor och pojkar födda 2009.

 

Anmälan av intresse

I nuläget arbetas det hårt för att ett artonde år ska hållas. Samtliga är dock ej klara, men för er och vår trygghet öppnar vi nu upp för intresseanmälningar. Eftersom det i detta läge endast är en intresseanmälan kommer ni ej behöva betala anmälningsavgift direkt, utan detta sker när vi med säkerhet vet om lägret kommer genomföras. Det vi vill är att ni, om er ungdom är intresserad, fyller i Google-formuläret som finns länkat längre ner på denna sida. Ni kommer inom några dagar efter er anmälan att få ett bekräftelsemail och därefter bli informerade så snabbt vi vet om nästa års läger kommer genomföras eller ej. 

 

Kostnad

Information om tillvägagångssätt för betalning kommer skickas ut via mail när vi med säkerhet vet att lägret kommer genomföras. 

Anmälningsavgift: 500 kr (återbetalas ej) 
Deltagaravgift: 3500 kr 
Totalt: 4000 kr

 

Logi

Konfirmanderna kommer under lägret att bo tillsammans i Idre Fjäll Arena, där det byggs upp sovsalar. Minst en av instruktörerna sover där varje natt. 

 

Konfirmationen

Konfirmationsgudstjänsten sker i Mora kyrka kl. 11:00 onsdag 3/7. Direkt i anslutning till detta går konfirmanderna till Andreasgården, som ligger alldeles bredvid kyrkan, och hämtar sin picknickpåse som innehåller lättare förtäring för sig själv och max fyra gäster. (Övriga gäster äter lunch på egen hand) 

Gememsam avslutning ca 14:00 vid Andreasgården. 

Packning hämtas vid Idre Fjäll Arena efter avslutningen. 

 

Vad kommer vi att göra?

Förutom konfirmationspassen kommer vi självklart att spela en hel del innebandy. Ett träningspass om dagen kommer att genomföras och de som håller i dessa träningar är instruktörer med stor kompetens som håller hög kvalité. 

Det blir en ganska intensiv vecka men utöver detta kommer vi givetvis försöka hinna med lite andra aktiviteter, t ex att åka och bada, besöka någon glassbar m.m.

 

Vad ingår i priset?

  • Konfirmanderna erhåller all nödvändig litteratur angående själva konfirmationen.
  • Mat (frukost, lunch, middag, kvällsfika).
  • Träningskläder (strumpor, shorts, t-shirt).
  • Säng, madrass, täcke och kudde.
  • De aktiviteter som hittas på kommer vi att stå för.

Skulle det bli någon aktivitet som kostar en liten slant kommer vi att gå ut med det i god tid så att konfirmanderna själva kan välja om de vill och kan delta eller ej. 

 

Klicka här för att komma till intresseanmälan

 

Kontakta oss

E-post: [email protected]


Vill du veta vad vi haft för oss tidigare år?

För att se vad vi gjort tidigare år finns ett Instagramkonto och en Facebooksida som uppdateras under lägret. Gå gärna in via länkarna nedan för att se vad vi haft för oss. 

 

Följ oss på Facebook och Instagram!