Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Emma och Malin Hansson fortsätter i KAIS Mora!

24 april 2024 18:00

Emma och Malin Hansson, tvillingsystrar med rötterna i Hedemora, är klara för en förlängning med KAIS Mora! Systrarna kom till KAIS Mora inför säsongen 23/24 från IBF Falun där de tidigare spelat i både SSL och Division 1. Emma stod för 8 mål och 8 assist i tvillingarnas första säsong i KAIS Mora medan Malin stod för 15 mål och 9 assist.


Emma och Malin Hansson, tvillingsystrar med rötterna i Hedemora, är klara för en förlängning med KAIS Mora! Systrarna kom till KAIS Mora inför säsongen 23/24 från IBF Falun där de tidigare spelat i både SSL och Division 1. Emma stod för 8 mål och 8 assist i sin första säsong i KAIS Mora medan Malin stod för 15 mål och 9 assist.

Emma Hansson:

Du har förlängt med KAIS Mora, klassikerfrågan: Hur känns det?

Det känns bra, jag tyckte att vi som lag hade något bra på gång förra säsongen så det känns roligt att fortsätta på den resan.

Ni klarade av målsättningen som var att stanna kvar i SSL, vad tycker du om er säsong?

Det var väl både upp och ner förra säsongen, men jag tyckte att i de matcherna där vi spelade som bäst, då visade vi att vi hade nivån för SSL-spel.

Vad var det som gjorde att du bestämde dig för att fortsätta i KAIS Mora?

Just att vi har något bra på gång och jag vill fortsätta utveckla laget och mig själv. Sen hade vi väldigt roligt som grupp förra säsongen!

Malin Hansson:

Hur känns det att du ska spela även nästa säsong i SSL med KAIS Mora?

Det känns väldigt roligt, vi har nåt bra på gång och jag känner att vi har mer att ge både som lag och individuellt. En resa som jag vill vara med på!

Vad tycker du om din egen säsong?

Säsongen som var, var väldigt upp och ner. Vi har matcher där vi spelar väldigt bra och även matcher där vi inte kommit upp i nivå. Känslan är att vi blev mer stabila och jämna ju längre säsongen fortskred.

Vad var det som gjorde att du bestämde dig för att fortsätta i KAIS Mora?

Jag trivs väldigt bra i laget och som sagt så känner jag att vi har något bra på gång innebandymässigt och det är en resa jag vill vara med på!

Anders Forsberg, ordförande i KAIS Mora:

Emma och Malin har under säsongen utvecklats till några av våra viktigaste spelare. De hittar varandra i sömnen och är väldigt jobbiga att möta. Fantastiskt att se dem i rött och svart även i fortsättningen och betydelsefullt för att nå slutspel.