Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Lina Hägg fortsätter i KAIS Mora!

16 april 2024 20:00

Lina Hägg kom till KAIS Mora från Vitkovice inför säsongen 21/22, innan dess spelade hon för Sundsvalls IBF i Allsvenskan. Genom att varit med att åka ur SSL och studsa tillbaka upp i SSL så är det en känd spelare i Mora som fortsätter. Genom att ha burit kaptensbindeln för laget så är det även Lina som de flesta sett i olika intervjuer kring matcherna.


Lina Hägg kom till KAIS Mora från Vitkovice inför säsongen 21/22, innan dess spelade hon för Sundsvalls IBF i allsvenskan. Genom att varit med att åka ur SSL och studsa tillbaka upp i SSL så är det en känd spelare i Mora som fortsätter. Genom att ha burit kaptensbindeln för laget så är det även Lina som de flesta sett i olika intervjuer kring matcherna.

Du är klar för en fortsättning i KAIS Mora, hur känns det?

Det känns jättebra. Jag trivs otroligt bra här och det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma framöver, så att stanna här känns väldigt bra.

Hur gick dina tankar angående fortsättning/framtiden i KAIS Mora?

Det var inte självklart från början. Det jag visste var att jag vill vara med och fightas högre upp i tabellen. Jag trivs som sagt väldigt bra i Mora och när klubben nu satsar högre känns det som det enda rätta för mig!

Det blir fortsatt SSL i Mora, hur känns det?

Det känns såklart jättebra. KAIS är ett lag som ska vara i finrummet och jag är stolt över vad vi åstadkom under säsongen som var. Därmed känns det kul att vara med på den fortsatta resan mot nya mål samt att fortsätta utvecklas individuellt.

Hur ser du på nästa säsong nu när ni inte är nykomlingar längre?

Vi utvecklades väldigt mycket under säsongen som var och jag är säker på att vi kommer ta ännu fler kliv under kommande säsong. Nu siktar vi högre och för det kommer det att krävas ett oerhört hårt jobb, vilket jag verkligen ser fram emot!

Anders Forsberg, ordförande i KAIS Mora:

Att Lina fortsätter i KAIS Mora är oerhört viktigt. Som kapten har hon hjälpt till att styra SSL-lagets stundom stökiga resa under säsongen på ett stabilt och professionellt sätt. Vi har sett den ena kämpainsatsen efter den andra och därmed ett föredöme för hela laget. Lägg till hennes fruktade högerbössa så får man bild av en urstark SSL-spelare.

Vi är mycket stolta och glada att ha LIna i vår klubb även i fortsättningen.