Caroline Rosenberg klar för KAIS Mora

14 maj 2018 17:53
SSL Dam

Det är den 24-åriga spelskickliga backen/forwarden Caroline Rosenberg som är klar för KAIS Mora. Rosenberg spelade föregående säsong i Telge SIBK, där hon även användes som forward och stod för 22 poäng på 25 matcher, 8 mål 14 asssist. Rosenbergs kontrakt är skrivet på 2 år.


Caroline Rosenberg ,Varför valde du att spela i KAIS Mora? -KAIS Mora har länge varit ett lag där jag känner att min spelstil skulle passa in i. Men också sökandet efter utmaning och utveckling. Och efter att fått "klubben" presenterat för mig kändes det klockrent. Många delar i ett och samma koncept som jag tidigare saknat.

Kan du beskriva dig som innebandyspelare? -En tekniskt smart spelare med vinnarskalle som gillar att diskutera på bänken för att hitta lösningar på plan.

Vad vet du om Mora som innebandylag, och som ort? -Har bara erfarenheter av att vara på motståndarnas sida av plan. Starkt, spelskickligt lag att möta som aldrig ger upp. Jag har varit i Mora en del och semestrat under min uppväxt, trevliga människor och otroligt fint landskap!

**Vad ser du fram emot med kommande säsong? ** -Allt!

Har du något personligt mål med nästa säsong? -Jag strävar alltid efter att utvecklas och bli en bättre innebandyspelare på alla sätt. Men också att vara en bidragande faktor till att nå guldet!

Korta fakta:

Namn: Caroline Rosenberg Född: 1994 Position: Back, kan användas som forward Fattning: Left Moderklubb: Hölö-Mörkö IF Nuvarande klubb: KAIS Mora IF