23 Mar 1 match

Små marginaler när herrarna förlorade

18 november 2018 18:46

4-5 förlust för herrarna mot AIK

KAIS Mora gör en väldigt bra insats i 4-5 förlusten mot AIK, och var värda minst en pinne.

Marginalerna var små och egna misstag fäller KAIS Mora idag, som trots förlusten verkligen tog ett steg i rätt riktning. Matchen var välspelad och AIK kunde något orättvist gå upp till 2-4 ledning efter 2 perioder. Något gladare blev man inte när AIK gjorde 2-5 direkt på tekning i tredje, men sen var de KAIS för hela slanten. När William Tara Eriksson gör 4-5 med 10 minuter kvar så hänger de både 1 och 3p i luften, men AIKs målvakt gör några fenomenala räddningar och AIK håller ut. Idag finns de massor att plussa för: Matsson gör en fin insats i målet. Tomth gör säsongens bästa match. Anton Ekstrand med sin fart och finess var omöjligt att få tag på idag. William Tara Eriksson visar hur man tar en möjlighet, har spelat div3, fick inhopp senast, det inhoppet var såpass bra att han fick chansen från start. Förutom 2 mål från Tara så var han riktigt bra i spelet i övrigt idag. KUL. Även Matteus Gavatin gör de bra, kedjan med Matteus William och Anton var inne på alla 4 mål framåt idag.

Nu är de bara att ladda i veckan för på Lördag blir det en viktig match borta mot Tullinge