Match mot Telge på lördag

21 februari 2018 14:00
SSL Dam

Den gångna helgen spelades det SSL-match i Unihoc Arena då Malmö var på besök. Matchen slutade med vinst för KAIS Mora med 11-6.


Helgens motstånd står Telge för, Telge ligger för närvarande på 13e plats i tabellen med 4 poäng upp till strecket. KAIS Mora ligger för närvarande, fortsatt, på 1a plats i SSL-tabellen 2 poäng före Pixbo på 2a plats. Senast KAIS Mora och Telge möttes var i Unihoc Arena, 29/10-17, och den matchen slutade 8-3.

Moa Gustafsson har gjort 30 poäng i år, 20 mål och 10 assist, och det placerar henne på en 20e plats i poängligan, delad placering med Jessika Eriksson.

Moa Gustafsson, Telge borta i helgen, senast lagen möttes vann ni med 8-3, vad tänker du om helgens match?

-Telge är ett bra lag och har blivit bättre och bättre under säsongen så vi väntar oss en tuff match!

Telge ligger näst sist i tabellen och ni först, är det någon risk att ni underskattar Telge sett utifrån tabelläge?

-Vi kommer inte att underskatta Telge då det var tufft i två perioder mot dom senast, och vi vill självklart behålla serieledningen!

Det börjar närma sig slutspel, är det något du tänker på?

-Självklart ska det bli kul med slutspel, men nu måste vi först och främst fokusera på resterande matcher i serien och sedan får vi fokusera på slutspelet.

Du ligger på 20e plats i poängligan, vad tycker du om din säsong så här långt?

-Jag tycker att det har gått bra. Jag har fått mer speltid denna säsong vilket gör att man kommer in i spelet enklare och tack vare det blir det mer poäng framåt!

Hur tror du matchen på lördag kommer att se ut?

-Jag tror vi kommer ha mycket boll men vi måste vara beredda på att Telge är snabba i omställningarna.

Tack Moa!

Bortamatchen mot Telge börjar klockan 14 nu på lördag, den går att se på webben där sändningen börjar 5 minuter innan tekning. Webbsändningen: https://sslplay.azurewebsites.net/Home/Watch/Karusell/9262