Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Imorgon startar äntligen Kvalfinalen

29 mars 2018 13:23
Kval Herr

KAIS Mora går nu in i det man jobbat och längtat för hela säsongen, dags för revansch


Fredag kl 15 är tidpunkten där DU och dina nära ska befinna sig i Unihoc Arena för att se KAIS Mora ta sig an Lillån om en plats i Allsvenskan säsong 18/19. Att säsongen skulle starta tufft var ingen överraskning, nya arenor och nya lag som man inte har koll på väntade. Herrlaget har haft ett par turbulenta år med spelartapp och uteblivna resultat, men har nu både kvaliteer och mognad för att kliva upp i Allsvenskan.

KAIS Mora har gått och väntat på denna final hela säsongen, att man skulle komma hit trodde dom flesta, men att vinna en final mot ett talangfullt och bra Lillån blir oerhört tufft. Lillån som har väldigt många unga duktiga spelare, har kryddat truppen, då man plockade in 2 Örebrospelare från SSL lagom till uppstarten efter jul.

Man vill ju alltid (verkar det som) skjuta över favoritskapet på motståndet, men visst får KAIS Mora gå som favoriter i denna batalj.

2 matcher 2 vinster och 2 placeringar över Lillån har man denna säsong, men det betyder såklart inte ett jota när domarna blåser igång matchen på fredag.

Redaktionen tippar:

Kommer bli ett ställningskrig, och herrarna måste komma igenom Lillån vridna 2-1-2, vilket dom haft problem med, dock har många i hemmalaget steppar upp rejält i slutet så vi smäller till med 3-2, där Robin " Robocop " Lundgren avgör med 8 minuter kvar.

Kan ni inte ta er till Arenan kan ni se matchen här: https://play.staylive.se/kaismora/l/6314