Vinst mot Warberg och serieseger!

11 mars 2018 21:28
SSL Dam

KAIS Mora vann dagens hemmamatch mot Warberg med 10-0! I och med vinsten så säkrades även seriesegern med en match kvar av grundserien.


Det är fjärde gången (!) KAIS Mora vunnit en match utan att släppa in något mål, den här säsongen. Amanda Hill som vaktade målet idag höll sin andra nolla den här säsongen, två "nollor" var för KAIS Moras målvakter hittills i grundserien med en match kvar att spela i grundserien. I båda mötena med Warberg denna säsong har KAIS Mora inte släppt in ett mål då första mötet slutade 0-4. I och med vinsten är det klart att KAIS Mora vinner grundserien då det är 5 poäng ner till tvåan i tabellen, för tillfället IKSU, med 3 poäng kvar att spela om.

Lina Svarfvar gjorde ett mål i dagens match, 8-0 målet, assisterad av Frida Bäfve.

Lina Svarfvar, 10-0 mot Warberg, vad tycker du om matchen idag?

-Jag tycker att vi spelar riktigt bra idag. Vi spelar en kontrollerad match rakt igenom. Vi kämpar för varandra och visar att vi vill vinna och ta förstaplatsen i serien.

Fjärde hållna nollan denna säsong, andra mot Warberg, vad säger du om ert försvarsspel den här säsongen?

-Jag tycker att försvarsspelet varit bra denna säsong men vi har saker kvar att jobba på tycker jag.

Serieseger med en match kvar att spela, hur känns det?

-Det känns riktigt roligt men nu får vi inte vara nöjda med det inför sista matchen, vi vill ju såklart vinna den också. Men väldigt roligt och vi får välja (motståndare) först.

Sen är det dags för slutspelet, vad ser du fram emot med det?

-Att vi får spela vidare och att det inte är slut nu. Det blir ju en helt annan känsla och det blir dramatik på ett helt annat sätt, vinna eller försvinna.

Tack Lina!

Sista matchen i serien spelas kommande lördag, för KAIS Moras del på bortaplan mot Jönköping.