Hemma
Täby
TÄBY
Borta
KAIS Mora
MORA

Kvitterat i semifinalserien!

13 april 2018 22:44
SSL-Slutspelet

Underläge med 2-0 spelade ingen roll. KAIS Mora vände och vann. Nu väntar en femte avgörande match på söndag.


KAIS Mora tog på fredagkvällen tillbaka taktpinnen i semifinalserien mot Täby. Trots underläge med 2-0 i början av den andra perioden kunde man till slut inkassera en seger, efter att ha gjort 8 raka mål. Det var många bra spelare på planen denna afton, men till matchens gigant utser vi Malin Lundquist, som summerar kvällen såhär.

Underläge med 2-0 innan ni vänder och vinner. Vad är nyckeln till vändningen? -Jag tycker vi spelar bra redan innan det men efter deras 2-0 mål så lägger vi i en extra växel och sliter verkligen tillsammans, och då är vi svårslagna.

Du spelar både back och center idag. Är det inte rörigt att växla position så mycket under matchen? -Njae det kan väl bli lite rörigt ibland, men idag hjälper vi varandra så bra att om jag hamnar fel så täcker någon annan upp.

Nu väntar en femte avgörande på söndag. Hur ska ni göra för att ta finalplatsen? -Vi behöver fortsätta att göra det hårda jobbet för varandra och med varandra. Det kommer säkert krävas ännu hårdare jobb på söndag.

Semifinal 5:5 spelas i Unihoc Arena på söndag kl 18.10. Nu fyller vi hallen!