Hemma
KAIS Mora
MORA
Borta
Täby
TÄBY

Vinna eller försvinna

15 april 2018 09:13
SSL-SLUTSPELET

Vinst eller så är denna säsong över. Det är förutsättningarna inför kvällens semifinal 5. Laget som vinner kvällens match spelar SM-final, mot IKSU, på lördag i globen inför fullsatta läktare.


Det har cirkulerat olika matchtider på olika sidor och i olika sociala medier, vi bekräftar här att tid för matchstart är 18:10 ikväll i Unihoc Arena!

Jessika Eriksson var inblandad i flera mål i semifinal 4, 2 mål och 1 assist från hennes klubba i protokollet.

Har ni sagt något speciellt inför kvällens match? -Nej vi har samling nu på förmiddagen där vi ska prats ihop oss riktigt inför matchen. Men det känns som vi vet vad vi gjorde bra senast, och kommer försöka hitta dom delarna direkt idag.

En match, vinna eller försvinna, ni har varit i det här läget förut, tänker man något speciellt inför en sådan utmaning? -Ja man tänker att man älskar läget. Man måste nånstans kunna slappna av och köra på som vanligt, annars finns det en risk att det kan låsa sig i sånna matcher. Men känns som alla i laget är så pass rutinerade så det handlar bara om att våga köra på och tro på det vi gör till 110%.

Hur ska ni göra för att inte få semester ikväll? -Vi måste jobba stenhårt i varje situation och verkligen kriga för varandra som vi gjorde senast, då kommer det gå vägen.

Tack Jessika!

Kapten Anna Wijk säger såhär inför dagens match:

Viktig seger i fredags som håller gulddrömmen vid liv. Dina tankar om matchen? -Jag tycker att vi gör en bra match, framförallt sista 40. Där spelar vi verkligen som ett lag och sliter som djur. En stark laginsats!

Hur ser tiden ut nu fram till match? -Igår (lördag) var det ett lättare återhämtningspass och idag ses vi på fm för att slipa på lite detaljer inför matchen.

Hur gör ni för att säkra finalplats? -Vi ska spela vårt spel och göra samma hårda jobb som vi gjorde i fredags.

Tack Anna!

Unihoc Arena. 18.10. Det är där det händer i Mora ikväll.