Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 2 matcher
Söndag
11 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Fredag
24 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
20 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match

Matchen mot Karlstad

9 mars 2021 19:40

Efter matchen mot Nacka i söndags är det dags för den tidigare uppskjutna matchen mot Karlstad. Matchen mot Nacka i helgen slutade med förlust, 4-2.


Efter matchen mot Nacka i söndags är det dags för den tidigare uppskjutna matchen mot Karlstad. Matchen mot Nacka i helgen slutade med förlust, 4-2.

Vi fick prata med målvakten Jenny Axelsson om både matchen mot Nacka och den kommande matchen mot Karlstad.

Förlust på bortaplan mot Nacka, vad var det som hände?

Om jag kunde svara dig rakt upp och ned skulle jag göra det. Men helt ärligt vet jag inte riktigt vad som hände. Vi var inte riktigt där, och hade lite ovanligt svårt att få ordentlig kontroll på både bollen och motståndarlaget. Åtminstone inledningsvis.

På onsdag kväll är det dags för den uppskjutna matchen mot Karlstad, hur tror du den matchen kommer se ut?

Jag tror att vi kommer ta tag i taktpinnen från start i den matchen. Revanschlusten är stor efter senaste matchen, och vi vill såklart visa både oss själva och andra att vi är bättre än det vi presterade som lag senast och att den förlusten inte definierar oss.

I och med Karlstadmatchen blir det tre matcher på en vecka, (nästa mot Täby på söndag) det har blivit mycket matcher på kort tid. Samtidigt har ni sagt att ni tränat hårt senaste tiden inför slutspelet, hur är det med benen och formen?

En tyngre träningsperiod och tätare matcher tar ju ut sin rätt, helt klart. Man har varit lite tyngre i kroppen på slutet, men å andra sidan är det helt enligt plan. Vi vet att vårt träningsupplägg och den belastning som läggs på oss är väl genomtänkt och ska gynna oss i ett slutspel. Så man känner sig lugn och trygg med den fysiska situationen vi befunnit/befinner oss i!

**Karlstad slåss runt strecket och ni för en fjärdeplats, hur ska ni göra för att inte "ställa in skorna" mot Karlstad? **

Jag tror det blir extra viktigt hur vi jobbar tillsammans som grupp. Att vi finner styrka och motivation i varandra och gör det här som lag. Vi behöver jobba för varandra och alla behöver gå in med inställningen att man ska vara den avgörande länken. Poängen ska hem till Mora!

Vad är nyckeln för att slå Karlstad?

Vi behöver ta tag i taktpinnen från sekund ett. Jobba upp ett bra tempo och skapa bollrull för att tidigt sätta prägeln på matchen. Vi ska helt enkelt åka dit och visa att Karlstad inte har något att hämta i hallen just den dagen.

Tack Jenny!

Matchen mot Karlstad spelas imorgon, onsdag 10/3, kl 18.30 och matchen kan ses på DT.se och SportExpressen Play.