Onsdag
16 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 2 matcher
Söndag
27 Feb 2 matcher
Torsdag
03 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match

Saario klar för fortsättning i KAIS Mora!

24 mars 2020 08:58

Den finska landslagsstjärnan Jenna Saario är klar för en fortsättning i KAIS Mora! Saario stod för nio mål och fjorton assist i sin debutsäsong i SSL.


Den finska landslagsstjärnan Jenna Saario är klar för en fortsättning i KAIS Mora! Saario stod för nio mål och fjorton assist i sin debutsäsong i SSL.

Jenna Saario, hur har din debutsäsong i SSL och KAIS Mora varit?

Mitt år i KAIS Mora och SSL har varit jätteroligt. Mora är en härlig kommun och jag har trivts så bra här. Innebandy i SSL är snabbt och roligt! Alla tjejer och tränare har varit jättesnälla mot mig och dom har hjälpt mig så mycket.

Du är klar för en fortsättning nu, vad var det som gjorde att du valde att fortsätta i KAIS Mora?

Man kan inte sluta den här erfarenheten pga corona, man måste kunna uppleva hela säsongen +slutspel minst en gång när man är här. Det var ett väldigt lätt beslut att fortsätta i KAIS Mora. Jag är jättenöjd med KAIS som förening och hur det funkar. Det känns som att det här är den bästa platsen för mig att utvecklas vidare.

Vad tycker du om din egen insats under säsongen?

Början av säsongen var lite svår för mig, allt var nytt och jag kunde inte göra mitt bästa då. Jag är ganska nöjd med slutet av säsongen men jag vill vara mycket bättre hela nästa säsong. Jag är jättemotiverad och redo att träna hårt under sommaren så att jag kan ge mitt bästa till laget!

Vad ser du fram emot mest till nästa säsong?

Jag ser fram emot mest att få njuta hela säsongen från början och att hjälpa laget att vinna!

Tack Jenna!