Moa Gustafsson fortsätter i KAIS Mora!

3 april 2020 20:02

Moa Gustafsson stod för 56 poäng under säsongen, det toppat med ett VM-guld i december där hon gjorde 2 mål i finalen. Nu är hon klar för en fortsättning i KAIS Mora.


En sjätteplats i poängligan och en delad andra plats i skytteligan blev det för tjugoåriga Moa Gustafsson med sina 42 fullträffar i SSL. Nu är Gustafsson alltså klar för fortsatt spel i KAIS Mora.

Det känns jättebra, jag vet att vi har något bra att bygga vidare på. Vi har en ung trupp med många som varit med länge och upplevt slutspel och jag vet att alla kommer att utvecklas vidare.

Säger Moa Gustafsson angående fortsättningen i KAIS Mora.

Vad tycker du om säsongen som var?

Vi hade en bra säsong på g, mot slutet började vi verkligen få till det med många detaljer i spelet. Det blev ju som det blev med avslutet av säsongen och det är bara att tagga till till nästa säsong.

Är det något speciellt du vill slipa på extra inför kommande säsong?

Där ger jag samma svar som alltid; jag vill bli bättre på allt, inget specifikt som jag kommer på just nu. I Mora har vi jättebra förutsättningar att utvecklas, med hallen (Idre Fjäll Arena reds anm.) och Ulf (Hallstensson) som är duktig och har varit med länge.

Tack Moa!