KAIS Mora IF förstärker ledarstaben inför slutspelet

20 mars 2019 14:00
SSL DAM

Inför det kommande slutspelet ansluter Ulf Hallstensson till KAIS Mora IF damlags befintliga tränarstab.


Ulf har den senaste tiden varit projektanställd hos Svenska Innebandyförbundet för att utveckla innebandyn och Riksinnebandygymnasiet. Ulf tillhör de absolut mest meriterade tränarna i Sverige och har haft uppdrag som förbundskapten i såväl herr- som damlandslaget. Ulfs uppdrag i Mora är kortvarigt och sträcker sig fram till och med SM-finalen den 27 april, där klubbens målsättning är att vinna ett nytt SM-guld.

KAIS Moras tränare Roger Jonsson och Lollo Olsson kommenterar förstärkningen såhär: Vi har väntat på att denna lösning skall bli klar och är glada att det nu äntligen har löst sig och att Ulf ansluter till oss! Vi får in en kraft som varit med i flertalet stora matcher och som kommer bidra med stor kunskap och erfarenhet!

KAIS Mora IFs ordförande Anders Forsberg: ”Vi har under en tid försökt få till denna lösning, och vi är glada att vi lyckats. Vi hoppas att Ulfs erfarenhet och sinne för detaljer ska komplettera det fantastiska arbete som utförts av spelare och ledare hittills under säsongen och att det ger den energi som krävs för att gå hela vägen.”

Hallstensson ansluter till laget under torsdagen.