Söndag
19 Jan 2 matcher
Måndag
27 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 2 matcher
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match

Elvan, Johanna Hultgren är tillbaka

4 maj 2018 18:09
SSL Dam

Det är forwarden Johanna Hultgren som valt att, återigen, skriva på för att spela i KAIS Mora. Senast Hultgren spelade i KAIS Mora var säsongen 14/15 vilket som bekant avslutades med SM-guld för KAIS Mora. Genom ett gott samarbete med IKSU kring övergången så är alltså nr 11, Johanna Hultgren tillbaka efter tre säsonger i IKSU.


Johanna Hultgren, Hur känns det att vara tillbaka i Mora?

-Det känns väldigt bra. Jag är enormt tacksam för mina tre år i IKSU och vill verkligen tacka för lärorika år och för allt jag har fått uppleva. Jag har växt som både spelare och person under mina år i IKSU och att nu få ta med sig det tillbaka till Mora känns väldigt bra. Jag ser fram emot vad som komma skall.

Varför blev det Mora igen?

-Jag har spelat här i två år och har ett SM-guld med klubben, så banden till KAIS Mora som klubb och Mora som stad finns kvar och jag vet hur allting funkar. Det gör väl att denna flytt känns naturlig och omställningen blir inte lika stor. Att få komma närmare familjen i Filipstad har även varit en bidragande faktor. Så att nu få möjlighet att spela för Mora och slåss om guld och samtidigt ha min familj närmare känns som en väldigt bra lösning.

Vad tycker du är skillnaden i ditt spel sen senaste du var i klubben?

-Mycket hinner hända på tre år och jag har utvecklats som både spelare och människa sen jag var här sist. Jag har framförallt blivit bredare i mitt spel och jobbat på de bitar som behövdes. Sen har jag samlat på mig lite erfarenhet vilket också är viktigt. Jag känner mig som en bättre spelare nu och hoppas på att kunna bidra med det jag är bra på för att hjälpa laget.

Vad ser du fram emot med kommande säsong i Mora?

-Jag ser fram emot att gå in i en ny säsong med Mora och börja jakten mot guldet som vi alla strävar efter. Men framförallt att få ha Unihoc Arena som hemmaplan och spela i Moratröjan igen, det känns motiverande och väldigt spännande.