Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Tränings- och besöksdag Mora Gymnasium

3 oktober 2019 20:45


Här kommer en inbjudan/information till Mora Gymnasiums utbildning med innebandyinriktning. En riktigt bra utbildning för den som vill satsa på studier samtidigt som innebandyn, flertalet i KAIS Moras båda representationslag har studerat vid Mora Gymnasium med inriktning innebandy.

Vi inbjuder dig som går i åk 9 till tränings- och informationsdag på Mora gymnasium. Vi hoppas även att du tar med dig förälder/-rar.

Syftet med dagen är att du ska få en inblick i vad det innebär att satsa på både skola och innebandy, i den miljö som är i Mora. Du kommer under dagen att få pröva på en typisk innebandylektion, samt få information om både innebandygymnasiet och de program som du är intresserad av att kombinera med din idrottssatsning.

De program som Mora Gymnasium erbjuder i kombination med en idrottssatsning är samhäll, ekonomi, teknik, natur, bygg och anläggning, el och energi samt barn och fritid.

Program med ca. tider: 8.30 Information om Innebandygymnasiet (IBG) i Idre Fjäll Arenas (IFA) kafeteria. Spelare är ombytta för innebandyträning. 9.30 En typisk IBG-lektion, dvs. en innebandyträning på IFA:s A-plan 11.00 Dusch och lunch på IFA. Även medföljande bjuds på lunch. 12.00 Programinformation på Mora Gymnasium 13.00 Samling för gemensamt avslut

Anmälan, senast 4 oktober. Anmäl om du avser att komma till [email protected] Ange spelarens namn, klubb och position (målvakt/utespelare). Skriv även hur många ni blir och om det finns några allergier i sällskapet.

Hitta hit! Idre Fjäll Arena är platsen vi träffas på, adressen dit är Bryggerivägen 15, Mora. Kl.12 tar ni er till Mora Gymnasiums byggnader, vilka är belägna på Kristinebergsgatan 8-10, Mora.

Passar inte 11/10..? Kan du inte komma 11 oktober, så anordnar skolan även en besöks-/infokväll 21 november kl.18 som du är välkommen på. Passar 21 november dig bättre så meddelar du detta till [email protected], så kör vi besök hos oss på innebandyn innan, cirka kl.13.15-16.

Välkomna till oss i Mora, hälsar

Sofia Andersson, Peter Wallin & Magnus Sjöström

https://www.moragymnasium.se/mora-gymnasium/utbildning/innebandy/