Söndag
19 Jan 2 matcher
Måndag
27 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 2 matcher
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match

Jenny Axelsson fortsätter i KAIS Mora

4 maj 2020 14:05

Målvakten Jenny Axelsson är klar för en fortsättning i KAIS Mora. Värmlandsbördige Axelsson kom till KAIS Mora inför säsongen 2016/2017 från Hagfors IF.


Målvakten Jenny Axelsson är klar för en fortsättning i KAIS Mora. Värmlandsbördige Axelsson kom till KAIS Mora inför säsongen 2016/2017 från Hagfors IF. Hon har utvecklats mycket under åren i KAIS Mora och hade den gånga säsongen enligt statistiken näst bäst räddningsprocent i SSL, 85,79%.

Du är klar för en fortsättning i KAIS Mora, hur gick tankarna kring beslutet?

Det var väl aldrig något att fundera på egentligen.. Jag har sen dag ett trivts oerhört bra i Mora som stad, och laget samt föreningen känns hemma. Man börjar ju lära sig hur saker och ting fungerar efter 4 år i klubben, och än idag blir man mer och mer trygg i sin roll för varje dag som går. Spännande att se vad det kan fortsätta leda till.

Det blev ju lite snöpligt slut på denna säsong, vad tycker du om säsongen som helhet?

Säsongen var till en början lite hackig såklart med olika tränare. Men efter en bra inledning rent poängmässigt, och sedan tillförd trygghet på tränarfronten i och med Ulfs ankomst, så kändes det oerhört spännande att se vad säsongen kunde leda till. Precis när säsongen avslutades hade vi hittat ett flow som vi sökt ett tag. Det var synd att vi inte fick pröva de vingarna i ett slutspel. Jag tror det hade blivit riktigt bra...

Vad tycker du om din egen säsong?

Jag är förhållandevis nöjd med min säsong. Jag tycker att jag gör det jag förväntas göra och bidrar med sånt jag förväntas bidra med. Jag är fortsatt nöjd med att jag håller en grundnivå som ligger på ungefär samma nivå varje match. Det är viktigt som målvakt. Det gäller bara att fortsätta vässa på högstanivån inför nästa säsong. Något som man alltid ägnar försäsongen åt, naturligtvis.

Vad ser du fram emot mest med nästa säsong?

Jag ser fram emot att ta vid där vi slutade i år. Jag är helt säker på att Ulfs träningsfilosofi kan leda vilket lag som helst, men oss i synnerhet till vårt absoluta max. Han kan plocka fram det bästa ur oss, och det känns så spännande att få ha honom kvar en säsong till. Det känns viktigt. Sen ser jag fram emot att bygga samman laget, som man får göra varje år, och naturligtvis att vinna matcher.

Tack Jenny!