Lördag
23 Mar 1 match

Vinst borta mot Warberg

13 februari 2021 19:54

I dagens bortamatch i Svenska Superligan, mot Warberg, blev det vinst med 7-2 för KAIS Mora. I motståndarlaget fanns det en välbekant målvakt denna lördag, nämligen Amanda Hill som gjort comeback och fick vakta kassen för hemmalaget.

16:11 in i tredje perioden stod Alexandra Terner för ett konststycke, Terner gjorde ett zorromål från strax utanför målområdet, målet betydde 6-2 för KAIS Mora.

Alexandra Terner, vad säger du om dagens match i stort?

Bra intensitet i hela matchen där vi jobbar hårt i defensiv zon och håller de utanför boxen. Vi följer matchplanen och arbetar hårt över hela banan i 60 minuter.

Hur var det att spela mot Hill?

Det var roligt att se henne tillbaka på banan, hon gjorde det riktigt bra!

Berätta om ditt zorromål?

Jag fick en fin passning av Frisk där jag hamnade på fel sida så jag hade inte så mycket vinkel att skjuta, så jag la den i hooken och trampade ett steg förbi motståndaren och la den vid bortre stolpen.

Vad tycker du om din egen prestation denna ovanliga säsong?

Jag tycker det känns bättre och bättre för varje match. Jag tycker att jag jobbat hårt i varje situation och nu har jag fått lite utdelning vilket känns roligt.

Vad tycker du om lagets prestation denna ovanliga säsong?

Det är klart det har gått lite upp och ner under säsongen, men det vi har presterat nu på senaste matcherna och hur vi gör det som ett lag är fantastiskt. Vi vinner som ett lag och ger varandra mycket energi, där alla vill gå in och avgöra och bidra på bästa sätt.