Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

SSL-forward klar för KAIS Mora!

23 april 2019 08:02
SSL Dam

Det är den 20-åriga forwarden Amanda Svärd som valt att skriva på för KAIS Mora till kommande säsong. Svärd spelade senast i Örnsköldsvik IBK som degraderades från Svenska Superligan den här säsongen. Svärd stod för 14 poäng i SSL den förra säsongen, 8 mål och 6 assist.


Du är klar för KAIS Mora till kommande säsong, hur känns det?

-Det har nog inte slagit mig än att jag, den kommande säsongen, ska få spela med otroligt duktiga innebandyspelare och toppen tjejer. Det ska bli jättekul och det känns kanon.

Varför valde du att spela för KAIS Mora?

-Jag kände att jag ville utveckla min innebandy potential och växa som spelare. Och känner då att KAIS Mora är ett lag som har de mål och värderingar som jag strävar efter.

Vad har du för mål med kommande säsong i KAIS Mora?

-Mina mål är nog att göra bra ifrån mig, både på träningar och matcher. Att prestera bra i varje situation och att utvecklas som innebandyspelare.

Har du några förväntningar på kommande säsong?

-Jag tror att denna säsong kommer att bli väldigt lärorik och spännande. Mina förväntningar är att få spela riktigt fin innebandy och att få vara en del av KAIS Mora.

Beskriv dig själv som spelare?

-Jag skulle nog kunna säga att jag är en spelare med snabba fötter, väldigt envis och en otrolig vinnarskalle. Har en väldigt stark vilja dessutom, och ger aldrig upp.

Beskriv dig själv som person med tre ord?

-Energirik, sprallig och pratsam

Vad ser du fram emot mest just nu? (innebandymässigt)

-Det är nog flytten till Mora, så att jag så snart som möjligt kan börja träna med laget och att sommaren ska gå fort så att innebandysäsongen kan sätta igång igen. Är otroligt spänd och taggad på den här säsongen som kommer!

Tack Amanda och välkommen till KAIS Mora!

Börje Sundqvist, damansvarig KAIS Mora:

-Amanda Svärd är en snabb, hårt arbetande och teknisk spelare som vi förstärker vår trupp med till nästa säsong. Vi ser att hon har stor utvecklingspotential i KAIS Mora.

Korta fakta: Namn: Amanda Svärd Född: 1999 Fattning: Left Moderklubb: IFK Gnesta Nuvarande klubb: KAIS Mora IF