Lördag
30 Nov 1 match
Lördag
07 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Lördag
25 Jan 1 match
Måndag
27 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

KAIS Mora presenterar nya tränarstaben i SSL

29 augusti 2019 06:00

Tomas Stenlund, Lars-Olov Olsson, Tommy Stenius, det är namnen på KAIS Moras tränarstab i SSL säsongen 19/20.


Tomas Stenlund, Lars-Olov Olsson, Tommy Stenius, det är namnen på KAIS Moras tränarstab i SSL säsongen 19/20.

Vi fick tag på Tomas Stenlund, den som är ytterst ansvarig i ledargruppen, Tomas kommer närmast från Sundsvall och nedan berättar han om sig själv och om sin syn på årets upplaga av KAIS Mora.

Du är klar som tränare för KAIS Moras SSL-lag, en klassiker, hur känns det?

-Det känns jättebra - jag oerhört förväntansfull. Det känns oerhört roligt att få vara en del av KAIS Mora, dels utifrån förenings meriter historisk sätt, men framförallt för förenings ambitioner framgent.

Kan du berätta lite om din innebandybakgrund och din syn på innebandy?

-Jag har framförallt varit engagerad i klubbar i och runt Sundsvall och då i första hand i Granlo BK (herr) och Sundsvalls IBF (dam). Genom åren har jag haft mer eller mindre alla roller inom innebandyn, från spelare och tränare till sport- och marknadschef.cI grund och botten är jag för en offensiv innebandy och målet är att förädla Moras så kallade "rock and roll” innebandy. Men oavsett vilken innebandy vi väljer att spela så kommer vi alltid eftersträva att agera i alla lägen istället för att reagera. Så fart och fläkt i så väl fötter som klubbor kommer att vara ledordet.

Hur ser du på årets upplaga av KAIS Mora?

-Vi har ett oerhört intressant lag, flertalet unga och utvecklingsbara spelare tillsammans med några av världens bästa innebandyspelare. Målsättningen är att få ihop tre riktigt bra femmor, men med lite olika egenskaper. Lyckas vi med det kommer det att bli riktigt jobbigt att möta KAIS Mora i år…

Hur ser tränarrollerna ut framöver?

-Jag är den tränare som är ytterst ansvarig i ledargruppen, men vi har en stor stab med flertalet personer som är experter inom flertalet olika områden. Denna kompetens ska vi självklart utnyttja i så stor utsträckning som möjligt. Tillsammans har vi som mål att skapa en utvecklande miljö för såväl individen som laget, samtidigt som vi når förenings högt ställda sportsliga mål.

Vad ser du fram mest emot, innebandymässigt, just nu?

-Vi befinner oss i en fas där vi försöker optimera laget på såväl kort som långsikt. Jag gillar den process så jag njuter av stunden och ser fram emot varje tillfälle med laget och övriga i tränarstaben. Det är mycket hjärnverksamhet just nu, så jag hoppas några frågetecken rätas ut till utropstecken inom kort. Men självklart lockar seriepremiären mot IKSU lite extra – hela laget ser fram emot att hälsa dem välkommen till Idre Fjäll Arena…

Tack Tomas! Välkommen till KAIS Mora!