Fredag
27 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Söndag
12 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match

Skyttenkungen fortsätter

24 maj 2022 17:03

Med sina 76 poäng vann Daniel (DSP) Simons-Pettersson hela div 1 poängliga och nu är Mora-sonen klar för ytterligare två säsonger.

"Att få skriva på ytterligare för moderklubben känns både hedrande och jättekul, säger huvudpersonen själv."


DSP gör sin bästa säsong, både spel- som poängmässigt. Han visade åter igen vilken skarpskytt han är, men dessutom en hårt jobbande forward som sliter för laget.

Hur känns det att förlänga?

Att åter får representera KAIS Mora känns grymt. Känns som det finns mer att ge och jag hoppas vi kan fortsätta utveckla det laget påbörjade förra säsongen.

Vad säger du om förra säsongen?

Tycker att vi gör en bra säsong, några plattmatcher men vi ryckte upp oss direkt. I play off så spelar alla precis som vi ska. Kändes inte rättvist att Falun skulle gå vidare i den matchserien. Tyckte vi var bättre än dem i två matcher men i den tredje avgörande så vinner de rättvist.

Hur ser du på kommande säsong?

Blir intressant med lite nya lag i serien, Tror att vi kommer vara med att göra upp om att ta klivet upp. Vi får troligen behålla större delen av truppen vilket gör att laget inte behöver börja om från steg ett. Våra juniorer har fått ett år till på sig och blir bara bättre.

Vad kommer du själv bidra med?

Hoppas ju självklart att bibehålla målformen. Fick ju spela med bl a Emil Hedström och Johan Tomth som är grymt duktiga spelare. Får se till att vara på rätt plats när passningarna kommer så ska det väl smita in en och annan boll. Utöver det så ska jag fortsätta jobba hårt, pusha övriga killarna och ha skoj.

Vi är mycket glada över att Daniel fortsätter med herrlaget. En rutinerad spelare som bidrar såväl på som utanför planen. Att kunna har vår stomme i truppen med spelare som är fostrade här känns tryggt. Han visar klubbhjärta och gör det där lilla extra för laget, säger Jerker Eriksson, herransvarig styrelsen

*Fotnot

DSP gör sin 13:e säsong i A-laget. Fostrad i klubben sedan innebandylekis och bl a fått varit med och vinna både P16 SM samt JAS med sina jämngamla. Spel i såväl SSL som Allsvenskan. Ingick förra säsongen även i kaptensgruppen.