Söndag
19 Jan 2 matcher
Måndag
27 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 2 matcher
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match

Nya tränare för Herrlaget, H1, kommande säsong 20/21.

7 april 2020 20:29

Peter Wallin blir huvudtränare och Anton Czitrom blir assisterande tränare. Det är fem säsonger sedan Peter var huvudtränare i KAIS Moras representationslag. Vi ser fram emot en spännande tid. Assisterande tränare Anton Czitrom kommer ifrån Köping. Den gångna säsongen har Anton tillhört IBK Dalens organisation.


Nya tränare för Herrlaget, H1, kommande säsong 20/21.

Peter Wallin blir huvudtränare och Anton Czitrom blir assisterande tränare.

Det är fem säsonger sedan Peter var huvudtränare i KAIS Moras representationslag. Vi ser fram emot en spännande tid. Assisterande tränare Anton Czitrom kommer ifrån Köping. Den gångna säsongen har Anton tillhört IBK Dalens organisation.

Peter Wallin behöver knappast någon närmare presentation i KAIS Mora- och i innebandykretsar. Som spelare under flertalet år, likaså tränare i stort sett i alla divisioner, lärare på innebandygymnasiet, och även klubbchef inom KAIS Moras organisation. Det är med andra ord en gedigen innebandybakgrund Peter Wallin innehar!

Peter var huvudtränare när KAIS Moras herrlag gick upp i Svenska Superligan. Peter spelade för Sverige i den första tv-sända innebandymatchen.

Anton Czitrom, har den senaste säsongen varit assisterande tränare i Dalens division 1-lag och även headcoach för Dalen JAS i de avslutande omgångarna av JAS Grupp

-Jag ser framemot att få träffa laget och börja arbetet inför kommande säsong så snart som möjligt! Det är en ära att komma till en så stor och anrik förening som KAIS Mora och jag ser framemot att få börja årets satsning. Att få arbeta med- och få lära mig av headcoach Peter Wallin passar mig perfekt i min fortsatta utveckling som tränare.

Mora är och har alltid varit ett starkt innebandyfäste, så det kommer bli spännande att få vara med och vidareutveckla och driva på våra många talanger som vi har i föreningen, säger Anton Czitrom.

Anton, berätta lite om dig själv och din innebandybakgrund?

-Anton Czitrom, 27 år från Köping. Jag har haft innebandyn väldigt närvarande under hela min uppväxt. Det här blir min tredje säsong, och jag har tidigare representerat KIS Köping i division 2 och den senaste säsongen var jag i IBK Dalen. I Dalen var jag assisterande tränare i IBK Dalens division 1-lag och JAS-lag, samt avslutade säsongen som huvudtränare för JAS-laget under de sista tre omgångarna i serien.

Vad för slags innebandy vill ni att KAIS Mora ska spela i er regi? (båda tränarna har svarat tillsammans)

-Förhoppningsvis kommer vi få till en rolig fartfylld sevärd innebandy där bolltempo, hårt arbete och glädje är några ingredienser.

Vad ser ni fram emot mest med kommande säsong?

Peter: Tjata lite i omklädningsrummet, åka buss men framförallt få komma igång och spela innebandy.

Anton: Framförallt att den kommer igång! Efter just nu rådande omständigheter kommer hälsan i första hand, och vi hoppas att säsongen ändå kommer igång i någorlunda vanlig tid. Jag ser väldigt mycket fram emot matcherna hemma i Idre Fjäll Arena och att få visa upp lagen för KAIS-fansen!

Tack Peter och Anton!