Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Nya tränare för Herrlaget, H1, kommande säsong 20/21.

7 april 2020 20:29

Peter Wallin blir huvudtränare och Anton Czitrom blir assisterande tränare. Det är fem säsonger sedan Peter var huvudtränare i KAIS Moras representationslag. Vi ser fram emot en spännande tid. Assisterande tränare Anton Czitrom kommer ifrån Köping. Den gångna säsongen har Anton tillhört IBK Dalens organisation.


Nya tränare för Herrlaget, H1, kommande säsong 20/21.

Peter Wallin blir huvudtränare och Anton Czitrom blir assisterande tränare.

Det är fem säsonger sedan Peter var huvudtränare i KAIS Moras representationslag. Vi ser fram emot en spännande tid. Assisterande tränare Anton Czitrom kommer ifrån Köping. Den gångna säsongen har Anton tillhört IBK Dalens organisation.

Peter Wallin behöver knappast någon närmare presentation i KAIS Mora- och i innebandykretsar. Som spelare under flertalet år, likaså tränare i stort sett i alla divisioner, lärare på innebandygymnasiet, och även klubbchef inom KAIS Moras organisation. Det är med andra ord en gedigen innebandybakgrund Peter Wallin innehar!

Peter var huvudtränare när KAIS Moras herrlag gick upp i Svenska Superligan. Peter spelade för Sverige i den första tv-sända innebandymatchen.

Anton Czitrom, har den senaste säsongen varit assisterande tränare i Dalens division 1-lag och även headcoach för Dalen JAS i de avslutande omgångarna av JAS Grupp

-Jag ser framemot att få träffa laget och börja arbetet inför kommande säsong så snart som möjligt! Det är en ära att komma till en så stor och anrik förening som KAIS Mora och jag ser framemot att få börja årets satsning. Att få arbeta med- och få lära mig av headcoach Peter Wallin passar mig perfekt i min fortsatta utveckling som tränare.

Mora är och har alltid varit ett starkt innebandyfäste, så det kommer bli spännande att få vara med och vidareutveckla och driva på våra många talanger som vi har i föreningen, säger Anton Czitrom.

Anton, berätta lite om dig själv och din innebandybakgrund?

-Anton Czitrom, 27 år från Köping. Jag har haft innebandyn väldigt närvarande under hela min uppväxt. Det här blir min tredje säsong, och jag har tidigare representerat KIS Köping i division 2 och den senaste säsongen var jag i IBK Dalen. I Dalen var jag assisterande tränare i IBK Dalens division 1-lag och JAS-lag, samt avslutade säsongen som huvudtränare för JAS-laget under de sista tre omgångarna i serien.

Vad för slags innebandy vill ni att KAIS Mora ska spela i er regi? (båda tränarna har svarat tillsammans)

-Förhoppningsvis kommer vi få till en rolig fartfylld sevärd innebandy där bolltempo, hårt arbete och glädje är några ingredienser.

Vad ser ni fram emot mest med kommande säsong?

Peter: Tjata lite i omklädningsrummet, åka buss men framförallt få komma igång och spela innebandy.

Anton: Framförallt att den kommer igång! Efter just nu rådande omständigheter kommer hälsan i första hand, och vi hoppas att säsongen ändå kommer igång i någorlunda vanlig tid. Jag ser väldigt mycket fram emot matcherna hemma i Idre Fjäll Arena och att få visa upp lagen för KAIS-fansen!

Tack Peter och Anton!