Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Wilma Johansson fortsätter i KAIS Mora!

11 maj 2024 07:37

Wilma Johansson har en lång karriär i KAIS Mora med en studentexamen från NIU på innebandygymnasiet i just Mora. Säsongen 20/21 blev det premiär i SSL för Wilma, även om säsongen blev som den blev på grund av pandemin. Från säsongen 21/22 blev det ordinarie spel i A-laget och nu är Wilma en viktig kugge i representationslaget.


Wilma Johansson har en lång karriär i KAIS Mora med en studentexamen från NIU på Moras innebandygymnasium. Säsongen 20/21 blev det premiär i SSL för Wilma, även om säsongen blev som den blev på grund av pandemin. Från säsongen 21/22 blev det ordinarie spel i A-laget och nu är Wilma en viktig kugge i representationslaget.

Du är klar för en fortsättning i KAIS Mora, hur känns det?

Det känns skönt att vara kvar i Mora. Det blir min sjunde säsong i KAIS tröjan och det ska bli riktigt roligt att fortsätta sätta på sig den röd/svarta tröjan.

Hur gick dina tankar angående fortsättning/framtiden i KAIS Mora?

När jag fick höra om den satsning som görs i år ville jag vara med i den satsningen och hjälpa KAIS till en slutspelsplats.

Det blir fortsatt SSL i Mora, hur känns det?

Det var en lättnad när vi blev klara för att fortsätta spela i SSL. Förra säsongen var en riktig berg och dalbana. Men den satsning vi gör i år tror jag på en mer jämnare säsong från KAIS sida.

Hur ser du på nästa säsong nu när ni inte är nykomlingar längre?

Jag tror vi kommer vara ett mer stabilare lag som kommer fortsätta att utvecklas mer och mer ju längre säsongen går. Jag hoppas även själv att kunna utvecklas mer och hjälpa laget!

Anders Forsberg, ordförande KAIS Mora:

Wilma är en stark tvåvägsspelare som alltid jobbar stenhårt. Den sista säsongen är hennes hittills bästa i KAIS-tröjan med en viktig roll i förstafemman. Att ha Wilma i vårt uppåtsträvande SSL-lag även i fortsättningen betyder väldigt mycket.