23 Mar 1 match

Förlängningsförlust för herrarna

5 oktober 2019 19:18

Surrahammar kunde dra det längsta stråt i förlängningen mot KAIS Mora.

En tung eftermiddag i Surahammar blev det för herrlaget som gör en stark förstaperiod när man kan gå ifrån till en 2-0 ledning vi en straff av Emil Hedström och en fin kontring där Joakim Westman får slå in bollen. Men efter första perioden så hände det inte så mycket mer i KAIS Moras favör då man blev väldigt stillastående i den andra perioden och hade väldigt svårt att få upp bollen för att kunna bygga längre anfallsspel och får dessutom bara iväg två avslut på mål under mitten perioden. Den tredje perioden börjar bättre än i den andra men man tappar återigen skärpan i uppspelsfasen och har problem att bygga något farligt och får således också bara iväg fyra avslut på hela perioden vilket göra att med dryga tre minuter kvar kan Surahammar kvittera och i förlängningnen avgöra när KAIS Mora blir för bollstirrande bakom det egna målet.

Hem och ladda upp batterierna för KAIS Mora och lägga full fokus på daladerbyt på tisdag klockan 19:30 i Idre Fjäll Arena mot IBF Falun Ungdom.