Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Vill du vara med och påverka

12 mars 2024 09:00

Är du en person som känner lite extra för föreningslivet och vill bidra till KAIS Moras fortsatta utveckling. Vi öppnar nu upp möjligheten för nomineringar till styrelsen och årsmötet i juni.


Detta söker vi.

Valberedningen önskar skapa en jämställd styrelse som har förmågan att hjälpa föreningen ta nya steg in i framtiden. Som person bör du ha egenskapen att strategiskt arbeta både med kort- och långsiktiga mål samt löpande uppgifter. Att kunna jobba enskilt och i grupp är en viktig kompetens där helheten för klubbens bästa har högsta prioritet. Tidigare erfarenhet från föreningslivet är positivt men framför allt att du har ett engagemang som tar föreningen framåt.

Så här gör du för att nominera.

Du kan nominera dig själv eller en annan person. Om du vill nominera en annan person så måste du stämma av med hen innan. Oavsett så är det viktigt att vara tillgänglig och kunna avsätta tid för föreningen enligt ovan beskrivning. Nomineringen sker via [email protected] I mejlet ska namn, kontaktuppgifter, en kort beskrivning om dig själv/personen du nominerar finnas med. Tidigare erfarenheter, kompetenser och engagemang som du eller personen kan tillföra ska också finnas med.

Välkommen med din nominering.

Valberedningen i KAIS Mora, Roger Jonsson, Peter Wallin och Tore Gustavsson