Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Innebandyläger på Idre Fjäll!

3 juni 2018 22:08
Föreningen

5/8 -9/8-2018 har ni, ungdomar födda 06-08 med familjer, möjlighet att besöka ett nystartat innebandyläger, det är KAIS Mora som står för ledare på lägret och platsen för lägret är Idre Fjäll!


Innebandyläger på Idre Fjäll!

5/8 -9/8-2018 har ni, ungdomar födda 06-08 med familjer, möjlighet att besöka ett nystartat innebandyläger, det är KAIS Mora som står för ledare på lägret och platsen för lägret är Idre Fjäll!

Göran Lindén, KAIS Mora:

-Det var Peter Rex från Idre Fjäll som tidigt i våras tog kontakt och presenterade idén på en Innebandy-skola på Idre Fjäll som jag direkt nappade på. Det som fick mig att bli riktigt intresserad var, förutom tanken på ett läger på Idre Fjäll, de övriga aktiviteter som skulle ingå både för deltagaren på innebandyskolan och för medföljande/familj.

Det är alltså ett läger för hela familjen, dels de ungdomar som vill utveckla sitt innebandyspel och för övriga familj/medföljande finns en uppsjö av aktiviteter.

Peter Rex, Idre Fjäll:

-Vi vänder oss till ungdomar födda 06-08. KAIS Mora bistår med ledare från A-laget och sköter hela träningsupplägget. Tanken är att vi varvar träning med roliga aktiviteter. Det ingår 2 träningspass varje dag, 5 luncher och 5 aktiviteter. Utöver detta har vi ett antal aktiviteter som ingår för medföljande bl.a vattengympa varje morgon, gemensam guidad vandring till Städjan mm. Vi har även lagt in en golftävling för medföljande. Aktiviteterna som ingår för deltagarna är Höghöjdsbana, Quickjump, klättervägg, Funballz och minigolf.

För innebandyspelarna på lägret är det riktigt namnkunniga ledare från KAIS Mora som kommer att vara på plats.

Göran Lindén, KAIS Mora:

-De ledare för IB-skolan som kommer att vara med är Anna Wijk, My Kippilä, Jenny Axelsson från KAIS Moras framgångsrika damlag och dom ser också fram mot denna vecka och det speciella med den. När Peter Rex och jag har pratats vid har vi varit överens om att detta läger har stora möjligheter att utvecklas och växa under de kommande åren, Peter har då också jämfört med en liknande vecka för handboll som man haft under många år och som är mycket populär och uppskattad. Jag vill också passa på att berätta att bokning av IB-skolan görs hos KAIS Mora och all övrig bokning sker på Idre Fjäll, för mer info och tel.nr. se: www.kaismora.se

**Peter Rex, vad betyder samarbetet med KAIS Mora för Idre Fjäll? **

-Idre Fjäll satsar gärna på damidrott och Innebandy är en stor växande sport som de flesta kan utöva. Det finns ett stort utövandeantal både på elit och motionärsnivå. Det känns bra att kunna stötta dalaidrotten och detta är ett av våra samarbeten. KAIS framgångar blir en fantastisk marknadskanal för oss.

**Göran, vad betyder det här samarbetet med Idre Fjäll för KAIS Mora? **

-Både Idre Fjäll och KAIS Mora får ju en avsevärt större möjlighet att synas utåt vilket ger en bra möjlighet till att utvecklas samtidigt som våra olika styrkor också kan användas för att ytterligare utvecklas både som ett team och var för sig. Samtidigt är det ju ett gott betyg åt KAIS Mora hela verksamhet att en så pass stor aktör är intresserad av ett samarbete som vi dessutom pratat om att utöka. Vi från KAIS Mora ser mycket positivt på detta nystartade samarbete.

Tack Peter och Göran!

Bokning av IB-skolan/lägret görs hos KAIS Mora och all övrig bokning sker på Idre Fjäll, för mer info och tel.nr. se: https://www.kaismora.se/event/kais-mora-idre-fjalls-innebandyskola