Fredag
05 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Torsdag
18 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Svenska Cupen-helgen i Idre Fjäll Arena

13 september 2022 18:18

I helgen spelades Svenska Cupen i Idre Fjäll Arena. Närmare bestämt Svenska Cupen Damer omgång 2 Grupp E.

Grupp E bestod av KAIS Mora, Sundsvalls IBF, Storvreta IBK och IBF Falun.


Svenska Cupen-helgen

I helgen spelades Svenska Cupen i Idre Fjäll Arena. Närmare bestämt Svenska Cupen Damer omgång 2 Grupp E.

Grupp E bestod av KAIS Mora, Sundsvalls IBF, Storvreta IBK och IBF Falun.

För KAIS Moras del blev det 2 vinster och 1 förlust. Första matchen, på fredagen mot Storvreta, vann KAIS Mora med 7-0. Ett drygt dygn senare var det match mot Sundsvall och även i den matchen gjorde KAIS Mora 7 mål framåt. 2 mål bakåt ger slutresultatet 7-2 till KAIS Mora.

Söndagens daladerby mot IBF Falun blev enda förlusten under helgen för KAIS Moras del, den matchen slutade 3-0 till SSL-laget Falun.

Assisterande tränare Lars-Olov ”Lollo” Olsson om helgen:

Genomgående under helgen har vårt fokus varit på prestation, vi ville se att vi tagit kliv spelmässigt gentemot vår förra matchhelg i Täby. Dock har förberedelserna för helgen, under veckan varit lite kantigt med en del frånvaro pga sjukdom. Ser vi till helgens tre genomförda matcher, så fick vi tre bra matcher, varav två mot lag som vi även kommer möta i seriespelet samt en match mot ett uttalat topplag i SSL.

Fick ni några svar så här på försäsongen?

Jag tycker vi får med oss en hel del ”svar” på flera delar av vårt spel, både vad som börjar sätta sig och fungera, samt vad vi behöver jobba hårdare med för att få på plats. Vi har fått lite olika matchbilder där vi i de inledande matcherna fick ha mycket boll och främst jobba med de delarna i spelet. Den delen kommer vi att utveckla betydligt denna säsongen utifrån att vi förra säsongen fick spela mycket utan boll. I de inledande matcherna tycker jag att vi har bra kontroll på spelet och vinner välförtjänt via lite mer tyngd och skicklighet.

**Nämn några höjdpunkter som du ser det? **

Helgens höjdpunkt var väl att vi fick försöka utmana Falun i en avgörande gruppmatch om avancemang i cupen, dock är de lite skickligare och bättre än oss denna gång. Vi ser också att våra nya spelare kommer in i det mer och mer och visar att de blir en tillgång för laget. Nu skall vi finslipa en del detaljer under de kommande veckorna så vi är bra förberedda till premiären borta mot Älvsjö den 25e.