Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Söndag
12 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match

Förlust på hemmaplan mot Warberg

4 oktober 2021 18:33

Söndagens match i Svenska Superligan slutade med förlust. Gästande Warberg kunde åka hem med 3 poäng i bagaget efter att ha vunnit matchen med 3-2.


Söndagens match i Svenska Superligan slutade med förlust. Gästande Warberg kunde åka hem med 3 poäng i bagaget efter att ha vunnit matchen med 3-2.

Gästernas Andrea Envall visade klass med sitt skott, det var Envall som gjorde Warbergs alla 3 mål på liknande sätt. För KAIS Moras del gjordes målen av Lina Hägg och Jessika Eriksson.

Matchstatistik

Highlights

Jenny Axelsson intervjuas om matchen:

Förlust i matchen mot Warberg, vad säger du spontant om matchen?

  • Känslan var att båda lagen var förhållandevis avvaktande till en början. Fast vi inte gick in i matchen med den inställningen som kändes det som att stora delar av första perioden gick åt till att känna lite på varandra! Sen kom båda lagen igång mer eller mindre.

Det såg lite avslaget ut bitvis, satt fredagens högintensiva match kvar i kroppen?

  • Nej, det skulle jag absolut inte säga att den gjorde. Jag skulle snarare säga att fredagens derbyvinst fungerande som tändvätska för oss. Vi vet att vi kan och vi fick bevisat för oss att vi kan göra mycket mål, vilket är kul. Synd att vi inte får samma utdelning i målprotokollet den här matchen, trots att vi skjuter en hel del skott. Warberg täcker bort många av våra avslut.

Vad sa ni i pausen mellan andra och tredje period?

  • Framförallt pratade vi om vilken möjlighet vi hade inför tredje och att Warberg är dem som var kniven mot strupen. För vår del var det bara att gasa och släppa lös alla krafter som fanns kvar.

Nästa match spelar ni mot Jönköping på bortaplan, hur går tankarna kring den matchen?

  • Framförallt är vi otroligt revansch-sugna inför den matchen. Vi är inte nöjda med prestationen mot Warberg om man håller den matchen i relation till vad vi kan. Så det är bara att ladda om och slipa på detaljer i veckan som kommer.

Tack Jenny!