Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Juniorlandslagsmeriterad back klar för KAIS Mora!

12 april 2022 20:03

Ladina Müller, 20 år från Schweiz är klar för KAIS Mora! Müller har mer spelat i juniorlandslaget och hennes senaste klubbadress är Kloten-Dietlikon Jets. Hennes moderklubb är UHC Frenkendorf-Fullinsdorf. Den rightfattade backen hälsade på föreningen i våras och ansluter efter att hon slutat skolan i sommar.


Ladina Müller, 20 år från Schweiz är klar för KAIS Mora! Müller har mer spelat i juniorlandslaget och hennes senaste klubbadress är Kloten-Dietlikon Jets, där hon blev Schweizisk mästare denna säsong! Hennes moderklubb är UHC Frenkendorf-Fullinsdorf. Backen hälsade på föreningen i våras och ansluter efter att hon slutat skolan i sommar.

Hur känns det att du ska spela för KAIS Mora nästa säsong?

Jag ser verkligen fram emot att spela för KAIS Mora nästa säsong! Jag har en bra känsla och är väldigt positivt inställd till föreningen. För mig är det en stor möjlighet och jag ser verkligen fram emot att spela i KAIS Mora och i Sverige.

Beskriv dig själv som innebandyspelare?

Atletisk, stark i närkamperna och bra öga för spelet.

Vad vet du om KAIS Mora?

Jag vet att det är en av de äldsta innebandyföreningarna i Sverige och att de har riktigt bra träningsmöjligheter. Många innebandylegender har spelat i klubben i många år och utvecklats väldigt mycket.

Vad vet om ditt kommande hem, Mora?

Mora är hjärtat i Sverige, det ligger mitt i Sverige och är rätt typiskt svenskt. Det är väldigt vacker omgivning, en fin liten stad med en stor sjö i närheten.

Beskriv dig själv med 3 ord?

Glad, öppen och positiv!

Tack Ladina! Och välkommen till KAIS Mora!