Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Ung lovande målvakt klar för KAIS Mora!

15 maj 2023 06:30

Det är målvakten Madeleine Kivirinta som är klar för KAIS Mora!

Kivirinta kommer närmast från IBF Falun Utveckling, hon tar studenten nu i vår och kommer alltså i höst att representera KAIS Mora. Kivirinta har Järfälla IBK som moderklubb och hon har de senaste åren spelmässigt huserat i division 1 till största del.


Det är målvakten Madeleine Kivirinta som är klar för KAIS Mora! Kivirinta kommer närmast från IBF Falun Utveckling, hon tar studenten nu i vår och kommer alltså i höst att representera KAIS Mora. Kivirinta har Järfälla IBK som moderklubb och hon har de senaste åren spelmässigt huserat i division 1 till största del.

Välkommen till KAIS Mora! Vill du berätta varför ditt val föll på att spela med KAIS Mora kommande säsong?

Tack så mycket! Mitt val föll på Mora till kommande säsong då jag tycker den satsningen som görs nu låter väldigt intressant och rolig men också för att få känna på en ny utmaning och utveckling i min innebandy.

Vill du berätta lite om din "innebandyhistoria"?

Jag började med innebandy när jag var typ 7 år i Järfälla IBK där jag har spelat majoriteten av mitt liv, där blev jag också målvakt väldigt tidigt. När jag var 14/15 år gick jag till Väsby AIK i ett år innan jag flyttade till Falun där jag nu spenderat 3 år på NIU och i IBF Falun Utveckling.

Hur skulle du beskriva dig själv som innebandyspelare, vem är du på planen och hur spelar du?

Jag skulle säga att jag är en positionssäker målvakt med ett bra spelsinne som gillar att vara delaktig i både offensiven och defensiven. Jag vill även göra allt för laget och bidra till framgångar så mycket som jag kan på min position.

Beskriv dig själv med tre ord?

Tävlingsinriktad, passionerad och utåtriktad.

Har du några personliga mål med kommande säsong?

Eftersom det blir min första säsong på SSL-nivå kommer jag att i första hand ta vara på speltiden jag får och göra allt för att vi som lag ska kunna vinna och uppfylla våra gemensamma mål men såklart vill jag också utvecklas så mycket som jag kan för att blir en bättre målvakt!

Du är klar för KAIS Mora, hur känns det?

Det känns jättebra att komma till Mora! Jag ser fram emot den kommande säsongen och att lära känna laget och staden, men också att uppnå våra gemensamma mål som lag!

Assterande tränare Lars-Olov Olsson:

Vi är såklart riktigt nöjda med att Madde valt att komma till oss i KAIS Mora! Vi har följt henne under säsongen som gått, där hon visat upp ett stabilt och moget spel med hög potential. Hon är en av de bästa unga målvakterna i landet och som kommer att gå en bra framtid till mötes. KAIS Mora har en stark målvaktstradition Och vi känner att med henne och Emmi har vi ett starkt målvaktspar som båda kommer fortsätta utvecklas hos oss.

Korta fakta:

Namn: Madeleine Kivirinta

Född: 2004

Postion: Målvakt

Moderklubb: Järfälla IBK

Nuvarande klubb: KAIS Mora IF