Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 2 matcher
Söndag
11 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Fredag
24 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
20 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match

Finsk landslagsforward klar för KAIS Mora!

21 april 2019 12:41

Det är den finska landslagsforwarden Jenna Saario som har skrivit på för KAIS Mora till kommande säsong.


Det är den finska landslagsforwarden Jenna Saario som har skrivit på för KAIS Mora till kommande säsong. Saario kommer närmast från den finska ligan och laget TPS Turku, där hon gjorde 16 mål och 13 assist på 17 matcher den gångna säsongen. Saario har även flertalet A-landskamper och U19-landskamper på meritlistan. Nu när du har bestämt dig för att spela i SSL och KAIS Mora, hur känns det?

-Jag är väldigt glad och exalterad över det! Jag kände att nu är det dags att utmana mig själv genom att spela i SSL, och för att utveckla mitt spel. Jag ser fram emot att flytta till Sverige och till Mora.

Varför föll ditt val på KAIS Mora?

-Jag hade några alternativ att välja mellan, men efter att jag besökt Mora så visste jag direkt att det här är rätt. Jag kände att de tar hand om varandra och det är en bra atmosfär i laget. KAIS Mora är väldigt målmedvetna och de vill vinna varje år. Alla är engagerade för att nå samma målsättning. Jag är stolt över att bli en del av KAIS Mora!

Har du några förväntningar inför kommande säsong?

-Vår säsong tog precis slut här i Åbo så jag har inte tänkt så jättemycket på nästa säsong. Jag ser fram emot bra och snabba matcher, i SSL kan du spela mycket hårdare än i Finska ligan så det är något jag ser fram emot.

Har du några personliga mål, nu när du ska spela med KAIS Mora?

-Jag ska träna hårt i sommar så att jag är redo för SSL-matcherna. Mitt mål är att få ut det bästa av mitt spel och kunna repetera det i alla matcher.

Vad vet du om Mora, som stad?

-Jag är ingen ”storstadstjej”, jag älskar mindre städer som Mora! Mora är väldigt vackert, det finns allt man kan behöva. Jag vet att innebandy och hockey är stort där. Det är väl allt jag vet nu, men jag kommer få reda på mer snart!

Vad vet du om KAIS Mora? Har du sett några matcher?

-Ja jag har sett några matcher, jag gillar lagandan som finns i laget när de spelar! Hela laget vill verkligen vinna och fokuserar i varje match!

Välkommen till KAIS Mora!

-Tack så mycket! Jag är glad över att vara en del av KAIS Mora!

Börje Sundqvist damansvarig KAIS Mora:

-Jenna är en spelare av yttersta världsklass som ligger högt upp i finska poängligan. Vi har haft kontakt med henne under en längre tid och nu äntligen är hon redo att ta steget för spel i SSL med oss i KAIS Mora. Vi är övertygade att hon kommer att passa perfekt in i vår trupp.