Lördag
16 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 2 matcher
Fredag
29 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 2 matcher
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Fredag
19 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Tisdag
02 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Fredag
09 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match

Finsk landslagsforward klar för KAIS Mora!

21 april 2019 12:41

Det är den finska landslagsforwarden Jenna Saario som har skrivit på för KAIS Mora till kommande säsong.


Det är den finska landslagsforwarden Jenna Saario som har skrivit på för KAIS Mora till kommande säsong. Saario kommer närmast från den finska ligan och laget TPS Turku, där hon gjorde 16 mål och 13 assist på 17 matcher den gångna säsongen. Saario har även flertalet A-landskamper och U19-landskamper på meritlistan. Nu när du har bestämt dig för att spela i SSL och KAIS Mora, hur känns det?

-Jag är väldigt glad och exalterad över det! Jag kände att nu är det dags att utmana mig själv genom att spela i SSL, och för att utveckla mitt spel. Jag ser fram emot att flytta till Sverige och till Mora.

Varför föll ditt val på KAIS Mora?

-Jag hade några alternativ att välja mellan, men efter att jag besökt Mora så visste jag direkt att det här är rätt. Jag kände att de tar hand om varandra och det är en bra atmosfär i laget. KAIS Mora är väldigt målmedvetna och de vill vinna varje år. Alla är engagerade för att nå samma målsättning. Jag är stolt över att bli en del av KAIS Mora!

Har du några förväntningar inför kommande säsong?

-Vår säsong tog precis slut här i Åbo så jag har inte tänkt så jättemycket på nästa säsong. Jag ser fram emot bra och snabba matcher, i SSL kan du spela mycket hårdare än i Finska ligan så det är något jag ser fram emot.

Har du några personliga mål, nu när du ska spela med KAIS Mora?

-Jag ska träna hårt i sommar så att jag är redo för SSL-matcherna. Mitt mål är att få ut det bästa av mitt spel och kunna repetera det i alla matcher.

Vad vet du om Mora, som stad?

-Jag är ingen ”storstadstjej”, jag älskar mindre städer som Mora! Mora är väldigt vackert, det finns allt man kan behöva. Jag vet att innebandy och hockey är stort där. Det är väl allt jag vet nu, men jag kommer få reda på mer snart!

Vad vet du om KAIS Mora? Har du sett några matcher?

-Ja jag har sett några matcher, jag gillar lagandan som finns i laget när de spelar! Hela laget vill verkligen vinna och fokuserar i varje match!

Välkommen till KAIS Mora!

-Tack så mycket! Jag är glad över att vara en del av KAIS Mora!

Börje Sundqvist damansvarig KAIS Mora:

-Jenna är en spelare av yttersta världsklass som ligger högt upp i finska poängligan. Vi har haft kontakt med henne under en längre tid och nu äntligen är hon redo att ta steget för spel i SSL med oss i KAIS Mora. Vi är övertygade att hon kommer att passa perfekt in i vår trupp.