Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 2 matcher
Söndag
11 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Fredag
24 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
20 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match

Målvaktsveteranen fortsätter

10 maj 2021 18:12

Vi fortsätter leverera goda nyheter gällande herrlagets lagbygge. Nu är det klart att ytterligare en egen produkt förlänger. Det är en av de riktigt stora trotjänarna som härmed är klar för sin 16:e!!! säsong.


Ännu en säsong (16:e) och du stärker positionen som den målvakt som varit längst i herrlaget. Hur känns det? Det är inget jag har funderat på, men det är såklart roligt att ha den positionen. Får hoppas det blir några säsonger till!

Du har varit i klubben hela karriären, förutom din period i Umeå då du gick en utbildning. Hur är det att vara i en klubb så länge och varför tror du det är så? Eftersom som jag bott i Mora nästan hela mitt liv har det blivit det naturliga valet och klubben betyder även väldigt mycket för mig. Klubben och laget är som en familj och det är svårt att lämna.

Du bildar målvakts-duo med Daniel Vaigur. Hur fungerar det och har ni några gemensamma rutiner? Det fungerar väldigt bra, Vaigur är en duktig målvakt och en grym person! Vi brukar ta en promenad innan matcherna och sen knäpper vi även varsin Nocco strax innan uppvärmningen!

Vad tror du om kommande säsong och vilka förväntningar har du för egen del? Jag är bara glad om det blir någon säsong och att vi får spela innebandy igen. Sen förväntar jag mig att vi ligger i toppen och tar oss till kval om säsongen blir av.

Förutom försäsongsträningen. Vad ser du fram emot att göra under sommaren? Umgås med familj och vänner och även spela än del padel!

Herransvarige Jerker Eriksson säger så här om målvaktsveteranen. Jonas har varit med på herrlagets resa länge och fått uppleva mycket glädje. Den rutinen han besitter är ovärdelig och samarbetet med målvaktskollegan är optimalt. Vi hoppas han fortsätter flera säsonger till i klubben.