Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Målvaktsveteranen fortsätter

10 maj 2021 18:12

Vi fortsätter leverera goda nyheter gällande herrlagets lagbygge. Nu är det klart att ytterligare en egen produkt förlänger. Det är en av de riktigt stora trotjänarna som härmed är klar för sin 16:e!!! säsong.


Ännu en säsong (16:e) och du stärker positionen som den målvakt som varit längst i herrlaget. Hur känns det? Det är inget jag har funderat på, men det är såklart roligt att ha den positionen. Får hoppas det blir några säsonger till!

Du har varit i klubben hela karriären, förutom din period i Umeå då du gick en utbildning. Hur är det att vara i en klubb så länge och varför tror du det är så? Eftersom som jag bott i Mora nästan hela mitt liv har det blivit det naturliga valet och klubben betyder även väldigt mycket för mig. Klubben och laget är som en familj och det är svårt att lämna.

Du bildar målvakts-duo med Daniel Vaigur. Hur fungerar det och har ni några gemensamma rutiner? Det fungerar väldigt bra, Vaigur är en duktig målvakt och en grym person! Vi brukar ta en promenad innan matcherna och sen knäpper vi även varsin Nocco strax innan uppvärmningen!

Vad tror du om kommande säsong och vilka förväntningar har du för egen del? Jag är bara glad om det blir någon säsong och att vi får spela innebandy igen. Sen förväntar jag mig att vi ligger i toppen och tar oss till kval om säsongen blir av.

Förutom försäsongsträningen. Vad ser du fram emot att göra under sommaren? Umgås med familj och vänner och även spela än del padel!

Herransvarige Jerker Eriksson säger så här om målvaktsveteranen. Jonas har varit med på herrlagets resa länge och fått uppleva mycket glädje. Den rutinen han besitter är ovärdelig och samarbetet med målvaktskollegan är optimalt. Vi hoppas han fortsätter flera säsonger till i klubben.