Onsdag
16 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 2 matcher
Söndag
27 Feb 2 matcher
Torsdag
03 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match

Poängforward klar för KAIS Mora!

9 juli 2021 20:00

Det är forwarden Veronica Jansson som har skrivit på för KAIS Mora.


Det är forwarden Veronica Jansson som har skrivit på för KAIS Mora. Jansson kommer från Hässelby och tillhörde förra säsongen Huddinge och spelade även med Nacka Wallenstam på dubbellicens. Det blev inte så många matcher spelade för Veronica Jansson förra säsongen, på grund av rådande pandemi och inställda matcher i damernas allsvenska.

På 5 matcher i Allsvenskan östra gjorde hon 1 mål och 1 assist, och hon hann med att spela 5 matcher i SSL med Nacka Wallenstam. Säsongen innan (19/20) spelade Jansson 17 matcher i division 1 med Hässelby och stod för 21 mål och 12 assist. På 11 matcher i SSL med Nacka Wallenstam stod hon för 1 mål och 1 assist.

Först och främst välkommen till KAIS Mora! Hur känns det att spela för KAIS Mora kommande säsong?

Tack så mycket! Det känns jättekul att spela för KAIS Mora nästa säsong. Det ska bli väldigt spännande att flytta och träffa alla i laget!

Hur gick tankarna när du valde att komma till KAIS Mora?

Jag hade en bra känsla redan efter första mötet med tränarna. När jag sedan hälsade på i Mora och fick träffa flera så kändes allt rätt och jag blev väldigt bra bemött. Det känns även roligt att ge sig ut på ett nytt äventyr och det finns bra förutsättningar för att jag och laget ska trivas samt leverera.

Kan du beskriva dig själv som innebandyspelare?

Som innebandyspelare skulle jag säga att jag är en hårt arbetande spelare som har bra teknik och skott. Jag bidrar med positiv energi och ger aldrig upp.

Beskriv dig själv med 3 ord?

Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle jag nog säga att jag är glad, ambitiös och envis.

Vad vill du uppnå med ditt spel i KAIS Mora?

Det jag vill uppnå med mitt spel i KAIS Mora är först och främst att utvecklas som innebandyspelare. Det känns som att detta är en bra miljö att utvecklas i. Jag vill dessutom bidra med härlig energi och hjälpa laget till att göra så bra ifrån sig som möjligt kommande säsong.

Vad ser du fram emot mest just nu?

Det jag ser mest fram emot är att helhjärtat kunna satsa på innebandyn. Jag flyttar ju för att spela innebandy vilket känns jätteroligt och spännande.

Tack Veronica och välkommen till KAIS Mora!

Lars-Olov "Lollo" Olsson, assisterande tränare KAIS Mora:

Veronica är en spelare som vi fångat upp och haft koll på genom våra fina scoutingkontakter och den dubbellicens hon haft med Nacka i ett par säsonger. Hon har tidigare varit lagkapten för Stockholms distriktslag och har mycket goda vitsord från sin gymnasietid. Vi får in en spelare som vill bli bättre varje dag och redo att göra jobbet för att lyckas, hon är laglojal, har bra driv i sitt spel som kompletteras med ett bra skott. Hon är en spelare som vill spela i KAIS Mora och som kommer passa väl in i vår strategi och utvecklande miljö!

Korta fakta Namn. Veronica Jansson Född: 2002 Fattning: Left Postion: Forward Moderklubb: Hässelby SK IBK Nuvarande klubb: KAIS Mora