Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

U19-målvakt klar för KAIS Mora

25 juni 2020 08:20

U19-målvakten Lovisa von Fircks är klar för KAIS Mora! Moderklubben är Älvsjö AIK och de 3 senaste åren har Lovisa spelat med RIG Umeå. Lovisa har skrivit på för de kommande 2 åren med KAIS Mora.


Målvakten Lovisa von Fircks är klar för KAIS Mora. Moderklubben är Älvsjö AIK och de 3 senaste åren har Lovisa spelat med RIG Umeå. Lovisa har skrivit på för de kommande 2 åren med KAIS Mora. Nedan kan du lära känna Lovisa lite mer.

Du är klar för KAIS Mora, hur känns det och hur kommer det sig att du valde KAIS Mora?

Det känns väldigt roligt och spännande. Jag känner mig väldigt förväntansfull och jag kan knappt vänta tills säsongen börjar. Jag valde KAIS Mora för det var den klubben som kunde erbjuda bäst förutsättningar för att jag ska kunna utveckla min innebandy.

**Beskriv dig själv som spelare? **

Jag är väldigt analytisk i mitt spel och försöker hela tiden hitta lösningar till problem. Jag är också positionssäker och gör allt för att hålla bollen ute ur målet.

Vad är dina förhoppningar kring den kommande tiden med att spela i KAIS Mora?

Jag hoppas att jag ska utvecklas som innebandyspelare och att jag ska kunna bidra till och ta del av den vinnande kulturen som finns i Mora.

**Beskriv dig själv med tre ord? **

Målinriktad, nördig och omtänksam.

**Vad ser du fram emot mest just nu? (innebandymässigt) **

Jag ser mest fram emot att köra innebandy med ett lag. Stå på planen, i målområdet, ta in känslan och sen vara redo att bara köra.

Vad vet du om KAIS Mora, och Mora som stad?

Det jag vet om KAIS Mora innebandy mässigt är att det har blivit sju raka SM finaler. Om Mora som stad vet jag inte överdrivet mycket. Det är väldigt vackert och deltagare i Vasaloppet går i mål i Mora.

Tack Lovisa, välkommen till KAIS Mora!

Korta fakta: Namn: Lovisa von Fircks Född: 2001 Position: Målvakt Moderklubb: Älvsjö AIK Nuvarande klubb: KAIS Mora