Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

KAIS Mora har tagit beslutet att spela inför tomma läktare

13 mars 2020 15:49

På grund av den rådande situationen med COVID-19 i Sverige tar nu KAIS Mora beslutet att spela de kvarvarande matcherna i serier inför tomma läktare.


På grund av den rådande situationen med COVID-19 i Sverige tar nu KAIS Mora beslutet att spela de kvarvarande matcherna i serier inför tomma läktare.

Detta är en åtgärd som gäller från och med idag, fredag 13/3-2020, och gäller samtliga arrangemang i KAIS Moras regi och i Idre Fjäll Arena. Endast den arbetskraften som behövs för att genomföra en match i respektive förbundsserie kommer att tillåtas vara närvarande.

Vi saknar i nuläget beslut från Dalarnas IBF angående ungdomsmatcher, tillsvidare gäller samma som övriga matcher. Beslut från DIBF väntas under dagen.

Enligt Svenska innebandyförbundets direktiv är det för nuvarande detta som gäller: https://innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/

Om dessa rekommendationer ändras följs dessa. KAIS Mora väljer alltså att spela resterande seriematcher utan publik, för allas trygghet och säkerhet, i synnerhet för publiken- och fansen, spelarna, lagmedlemmarna och våra ideella krafters trygghet och säkerhet.

KAIS Mora är ingen kunskapsorganisation kring detta ärende utan hänvisar till de officiella källorna och främst Folkhälsomyndigheten. Vi uppmanar alla att hålla sig uppdaterade och att följa de råd som finns där.

Om ni som publik redan köpt biljett till någon av helgens matcher och vill få tillbaka pengarna för dessa - kontakta kansliet så är de behjälpliga med detta.

Vill ni hemifrån stödja KAIS Mora via en så kallad ”soffbiljett” så tar vi tacksamt emot stödet via Swish: 123 668 9376. Det innebär att ni alla stöder vårt lag hemifrån soffan eftersom det inte går att närvara på plats. Därav benämningen ”soffbiljett”. Mer info om detta kommer senare i våra sociala mediekanaler.

Uppdatering fredag 13/3-20 kl 15:49

Dalarnas Innebandyförbunds DS-styerelse har fattat beslut kring resterande del av säsongen på grön-, blå-, och rödnivå.

Samtliga ungdomsmatcher/serierna på grön, blå och röd nivå avslutas från och med fredag 13 mars i enlighet med nationella riktlinjerna. Se länk till dalarnas innebandyförbund

I och med detta har KAIS Mora tagit beslutet att ställa in samtliga ungdomsträningar tills vidare, Idre Fjäll Arena hålls stängd för allmänheten.

Gästriklands-, Dalarnas-, och Upplands seniorserier skjuts upp se länk till dalarnas innebandyförbund