Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Inför året sista hemmamatch med Christoffer Suominen

14 december 2018 20:25

Imorgon lördag tar Kais Mora IF emot IBK Dalen hemma i Idre Fjäll Arena. Sista matchen för i år och en match som betyder att halva grundserien av damernas SSL är spelad.


Ungefär två veckor har passerat sedan vi fått njuta av lite SSL innebandy, men redan imorgon lördag, 16:00 spelar Kais Mora hemmamatch. Gästar gör 9:e placerade IBK Dalen. Med oss inför mötet har tränare Christoffer Suominen delat sina tankar och åsikter om laget prestation hittils och motståndet som nalkas.

Äntligen match igen och det är IBK Dalen som gästar, vad är dina tankar om matchen?

Först, kul med match igen! Vi har haft en bra träningsvecka bakom oss, så förhoppningsvis sätter vi de taktiska detaljerna som krävs för att vinna matchen!

Vad tror du om matchen och IBK Dalen som motstånd?

Jag tror att Dalen kommer att komma med en tydlig gameplan. Det är ett bollskickligt lag som har utvecklat sitt spel inför i år. Och de har ett bra anfallsspel, så för oss gäller det att sätta vårt försvarsspel, och sedan hitta insidan i deras försvar och att hitta till, och ta mycket avslut. Detta är nödvändigt då Dalen har en väldigt duktig målvakt.

Ni ligger just nu som 3:e placerade i serietabellen, är ni nöjda med resultaten under höstsäsongen?

Det är klart att det är viktigt att ta positioner i tabellen tidigt, men samtidigt är det en halv säsong kvar. Men nej, vi är inte helt nöjda än, vi kommer att växla upp under den kommande våren.

Växla upp? Vill du uteckla det?

Generellt så behöver vi bli jämnare, vi jobbar efter att ha 60 min prickfria när slutsignalen går, och där är vi inte än. Även fast vi har haft perioder som varit väldigt bra!

Vad kan vi få se av Kais Mora imorgon?

Som jag redan tidigare har sagt, förhoppningsvis får ni se en match där vi sätter våra taktiska detaljer. Vi vill få både offensiven och defensiven att sitta i samma match. Nu har vi haft matcher där vi satt den ena biten men inte andra, och vice versa. Så på lördag vill vi sätta helheten!

Tack Christoffer, till er som läst säger jag bara, missa inte nu chansen att se Kais Moras fantastiska damer spela sista matchen för i år (2018), Idre Fjäll Arena, 16:00. Vi ses där!