Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Finsk målvakt klar för KAIS Mora!

19 maj 2022 06:30


Den finska målvakten Emmi Pölönen är klar för spel i KAIS Mora! Pölönen kommer närmast från spel i PSS i finländska F-liiga. Förrförra säsongen var hon med och tog FM-guld med PSS och säsongen 21/22 stod hon för en räddningsprocent på 83.93% en säsong som slutade med silvermedalj för PSS i F-liiga.

Först av allt, välkommen till KAIS Mora! Hur känns det att spela för KAIS Mora kommande säsong?

Tack så mycket! Det känns jättebra och väldigt spännande! Jag ser redan fram emot säsongsstarten!

Varför valde du att spela för KAIS Mora?

KAIS Mora har konsekvent gjort ett bra jobb, jag känner att KAIS Mora är en bra förening att utvecklas i och de erbjuder goda möjligheter och miljö för att utvecklas!

Vad har du för mål med ditt spel i KAIS Mora?

Mitt mål är att bli en bättre innebandyspelare och att hjälpa laget att nå våra mål!   Kan du beskriva dig själv som innebandyspelare?

Jag är en lagspelare som ger mitt allt på planen och spelar med stort hjärta. Som målvakt är jag lugn och självsäker. Jag har ett bra utkast och jag gillar utmaningen med straffar.

Beskriv dig själv med bara tre ord?

Jag har bra humor, jag är omtänksam och spontan.   Vad vet du om KAIS Mora?

Jag vet att finska spelare har utvecklats i föreningen till några av världens bästa spelare, och jag känner till KAIS Moras långa historia som topplag i SSL.

Vad vet du om Mora?

Inte mycket, jag ser fram emot att lära känna staden och landet Sverige!   Kiitos Emmi! Tervetuloa Moraan!

Assisterande tränare Lars-Olov ”Lollo” Olsson om Pölönen:

KAIS Mora har en stark målvaktstradition och har genom åren fått fram b la dom svenska landslagsmålvakterna Sandra Fredriksson numera Bälter, Johanna Holknekt, Amanda Hill samt Jenny Axelsson. Vi har även haft den Finska världsmålvakten Jonna Mäkelä här hos oss. Vi tror nu att vi har hittat en målvakt i Emmi som kommer att gå en bra framtid till mötes. Vi har väldigt goda vitsord kring henne och det vi har sett har sett väldigt bra ut. Emmi är en mogen och mycket intressant målvakt som vi är övertygade om kommer blomma ut hos oss, i vår miljö, vilket vi känner oss mycket trygga med.