Fredag
01 Okt 2 matcher
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Onsdag
03 Nov 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Söndag
28 Nov 1 match
Lördag
11 Dec 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
20 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 2 matcher
Fredag
14 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match

Vinst i derbyt!

2 oktober 2021 16:36

Gårdagens daladerby i Svenska Superligan slutade med vinst för KAIS Mora på bortaplan mot Falun. Hela 19 mål gjordes i matchen.


Gårdagens daladerby i Svenska Superligan slutade med vinst för KAIS Mora på bortaplan mot Falun. Hela 19 mål gjordes i matchen. När slutsignalen ljöd var det KAIS Mora som hade gjort 1 mål mer än Falun och vinstsiffrorna skrevs till 10-9.

Noterbart är att Wilma Johansson och Ulla Valtola gjorde sina första mål i SSL, Valtola hann med att göra 2 mål. Tre spelare i KAIS Mora gjorde 2 mål, Ulla Valtola, Malin Andréason och Lina Hägg, Hägg finner ni en intervju med lite längre ner på sidan.

Matchstatistik

Higlights

Lina Hägg, första trepoängaren bärgad på bortaplan mot Falun. Hur upplevde du matchen?

Fartfylld match med mycket spel fram och tillbaka, jag tror att både vi och Falun ville otroligt mycket, så försvarsspelen kom lite i andra hand. Vi stirrar lite mycket boll och släpper in för många mål men annars har vi riktigt bra vilja och går in med en kämparglöd och bra lagmoral.

Fanns det extra energi i laget med tanke på att det var derby?

Det tror jag absolut, vi går väl in lite som underdogs och har allt att vinna så för våran del tror jag derbykänslorna visar sig i att vi går in med inställningen att vi kommer göra exakt allt vi kan för att vinna.

En väldigt målrik match, var det roligt att spela?

Ja det var en rolig match att spela, som sagt mycket fart och närkamper och jag tycker vi flera gånger fick bra rull på bollen.

Det var lite munhuggning i pressen innan matchen, var det något som märktes på plan?

Att något berodde på just de kommentarerna skulle jag väl inte säga. Jag tror nog att alla andra förutsättningar inför matchen gjorde att det att redan var mycket känslor.

Redan imorgon är det dags för match igen när Warberg kommer till Idre Fjäll Arena, vad tror du om den matchen?

Det blir en intressant match, Warberg kommer från två stora förluster mot bra motstånd och lär väl vara sugna på att ta tre poäng men vi kommer vara ännu mer sugna på det. För oss gäller det bara att fokusera på att göra jobbet i 60 minuter och visa lika mycket offervilja som vi gjorde mot Falun.

Tack Lina!

Matchen imorgon söndag, mot Warberg, börjar kl 14.00! På grund av några tekniska oklarheter går det inte att förköpa biljett till morgondagens match, men det går alldeles utmärkt att köpa biljett i entrén på Idre Fjäll Arena, varmt välkomna!