Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Förlust senast mot Björklinge

10 november 2019 11:36

En mycket sur förlust senast hemma mot Björklinge för herrarna.


Vi på redaktionen börjar med att be om ursäkt för ett mycket försenat inlägg kring herrarnas senaste match hemma mot Björklinge och bättring utlovas.

Lördag den 2 november så gästades herrarna av Björklinge som är nykommlingar i div1 inför den här säsongen. Man visade tidigt i matchen att man menade allvar och KAIS Mora fick jobba inledningsvis för att ta sig in i matchen, men allt eftersom matchen fortskred så åt sig herrarna in i matchen och man hade flera kvalificerade lägen att stänga matchen men återigen så måste KAIS grabbarna arbeta hårt för sina mål och Björklinge kunde tillslut avgöra matchen i öppenkasse 19:25 i tredje perioden.

I KAOSjakten som vi införde efter förregående match delas poängen ut som följande.

Erik Nilsson 3p - Nille sliter alltid otroligt hårt över hela banan och får dessutom mot Björklinge sätta reducerings målet i tredje perioden, assistera till den första reduceringen i första perioden och kvitteringen i tredje perioden.

Bobby Edberg 2p - Bobby visar alltid upp en bländade teknink och blick för spelet när han ständigt oroar motståndarnas försvarare/målvakter men den här matchen så visade han även en glöd och vilja att verkligen vinna även om den inte räckte hela vägen fram den här gången.

Simon Olsson 1p - Olsson är en mycket smart innebandyspelare som inte riktigt fått utdelning ännu i sitt offensiva spel men den här matchen gjorde Olsson ett otroligt starkt jobb i försvaret och vårdade boll på ett föredömligt sätt i anfallszonen.

Nästa hemmamatch i Idre Fjäll Arena är mot IBK Runsten lördagen den 23 november klockan 14:00, vi ses då gott folk.