MORA

Endre drog längsta strået mot KAIS Mora

12 november 2017 15:10
SSL Dam

Det var länge målsnålt i matchen mellan Endre och KAIS Mora, men i den tredje perioden släppte det för båda lagen. Med ett likaläge, 3-3, efter 60 spelade minuter kunde Anna Moberg se till att Endre fick med sig extrapoängen under söndagen.

Endre-KAIS Mora 4-3 e. förl. (0-1,0-0,3-2,1-0)

Mål Endre: Sara Steen, Moa Svanström, Olivia Ruthström, Anna Moberg

Mål KAIS Mora: Malin Andréason, My Kippilä, Anna Wijk

Det var gästerna som hade övertaget i den första perioden och även det lag som tog ledningen efter att KAIS Moras poängdrottning Malin Andréason öppnat upp målskyttet i matchen. Den andra perioden var en jämnare historia men förblev mållös.

Den tredje perioden var desto målrikare och det var ett nytt hemmalag vi fick se som tog tag i taktpinnen. Hemmalaget hade med 47 sekunder kvar av den tredje perioden vänt matchen och ledde med 3-2. Då klev Anna Wijk fram för gästerna och såg till att KAIS Mora åkte hem med en poäng. Matchen gick nämligen till förlängning och där var det Endre som drog det längsta strået när Anna Moberg blev stor matchvinnare för gotlänningarna genom att sätta 4-3.