Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Trotjänare förlänger

5 maj 2021 19:15

Herrarna fortsätter bygget med nästa säsongs spelartrupp och kan med glädje meddela att Daniel Simons-Pettersson är klar för säsongen 21/22. En spelare som är fostrad sen barnsben i klubben och gör nu sin 12!!! säsong i A-laget.


Här följer en kort intervju med DSP, som han kallas allmänt för i laget.

Det blir ännu en säsong för dig med herrlaget, den 12:e i ordningen. Hur känns det nu och vad har du för förväntningar? Känns jättebra att det är klart för ännu en säsong i KAIS Mora. Förväntningarna är höga, vi hade något på gång i slutet och om vi får behålla truppen så blir vi farliga.

Du är ännu en i raden av klubbens egna spelare som väljer att förlänga med moderklubben. Vad betyder det för dig att få representera KAIS Mora? Det betyder jättemycket att spela för sin moderklubb. Man har hunnit uppleva en hel del. Två SM Guld som junior och säsongen vi tog klivet upp i SSL är ju bara några minnen man har samlat på sig, Så det var rätt självklart att det skulle bli förlängning med KAIS Mora.

Vad tror du om kommande säsong för laget och är det någon spelare du tror får ett genombrott? Jag tror stenhårt på vårt lag och vi kommer bli svåra att knäcka. Som sagt, har vi samma lag som förra säsongen tror jag vi tar steget upp i allsvenskan. Noah Fluery kommer ta några extra kliv i sitt spel så han är ett framtidsnamn!

Du tillhör de "äldre" gardet i laget. Vad är det du/ni bidrar med när det gäller att bära traditionen och kulturen vidare? Det finns lite rutin bland oss äldre. Vi ska se till att visa vägen för det yngre genom hårt slit och härlig anfallsinnebandy.

Hur ser planerna ut för din del när det gäller sommaren, om vi bortser från den hårda försäsongen? Nu i sommar så blir det en del fix på huset och sen har jag och sambon snart en 2-åring (fyller år 14:e maj) som kommer få mycket fokus. Sen får vi se vad sommaren har att erbjuda. Kanske det blir en liten minitripp någonstans i Sverige.

Vi fick även några ord med tränaren Peter Wallin. Som säger så här om DSP:s förlängning. Det är glädjande att en spelare med Daniels erfarenhet och egenskaper vill fortsätta. Jag har ju mer eller mindre haft honom sedan han började spela som 5-6 åring och känner nästan honom utan och innan.

Han är en spelare som ofta levererar. Är det inte poäng i form av mål och assist så sliter han alltid för laget. Sådana spelare växer inte på träd.