Lördag
15 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Amanda Hill förlänger med KAIS Mora!

8 maj 2018 06:38
SSL Dam

Landslagsmålvakten Amanda Hill förlänger sitt kontrakt med KAIS Mora, 2 år till blir det i föreningen. Hill som, tillsammans med KAIS Moras Jenny Axelsson, hade bäst räddningsprocent i SSL i grundserien, blev uttagen att spela Euro Floorball Tour med svenska landslaget i slutet av maj i år.


Amanda du har förlängt ditt kontrakt med 2 år berätta lite hur du tänker.

-Jag har haft fyra bra säsonger i KAIS där jag känner att jag tagit kliv framåt i min utveckling varje år och vill fortsätta på den linjen. Jag trivs väldigt bra i KAIS som klubb och framförallt med mina lagkamrater. Vi har en härlig stämning i laget och vi jobbar vidare mot målet att återigen ta hem SM-guldet till KAIS och till våra supportrar i Mora.

Hur skulle du beskriva KAIS Mora som klubb och ort?

-Att bo och spela innebandy i Mora är en förmån. Intresset är stort och går man på stan eller som jag gör, jobbar på Swedbank mitt i stan, så möts man av många glada tillrop och stöttning. KAIS som klubb är kanon. Man ger oss väldigt bra förutsättningar att prestera.

Hur stor är revanschlusten så här lite drygt två veckor efter finalen?

-Jag tror du kan räkna ut svaret på den frågan. Det enda positiva man får med sig när man förlorar en final är energipåslaget för att revanschera sig. Målbilden att vinna sista matchen på säsongen är det enda man behöver ha framför ögonen när man kör igång försäsongen.