Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

3 viktiga poäng för herrlaget

30 september 2018 17:38

KAIS Mora visade sig från sin bästa sida i hemmapremiären i Allsvenskan Norra mot Gävle


Efter en bra och välspelad match skrevs slutsifforna 6-5 till hemmalaget KAIS Moras fördel.

Matchen började i ett högt tempo där Gävle tog tag i taktpinnen och hade inte Daniel Vaigur agerat mur så kunde det varit otrevliga siffor till bortalaget. Dock så arbetar KAIS Mora upp sig och tar tag i spelet, i en period som slutar 2-0. Matchen fortsätter med kavalkad med målchanser, men även bortalagets målvakt Hampus Bodin, storspelade.

Över 60 minuter är det fullt rättvist med seger och sifforna kunde varit större med lite bättre skärpa i avsluten.

I en sån här match, den bästa match KAIS Mora har gjort på riktigt länge, är det svårt att dela ut beröm till en del. Hela laget ska ha en stor eloge för en väl genomförd match, men några stack ändå ut lite mer:

Daniel Vaigur som är ny från Tumba, gjorde en fantastiskt insats i buren, som sagt hade han inte haft en magisk första period hade vi kanske suttit och läst detta med 0 poäng på kontot.

Mackan Persson, Statistikvinnare, mängder med bollstölder,skottäck och fina passningar, så var han en gigant där bak idag, men får ändå stå lite i skuggan av sin backpartner som är.......

Magnus Sjödin, Mange Geni, med 0 matcher med herrlaget, Orsa Digers förra säsongen, tillbaka till KaisMoraKings i div3 denna säsong. Efter skador fick han chansen att visa upp sig förra veckan. en chans han tog. Så idag var det debut, in i förstafemman och lineupen och hela faderullan. med fina passningar och ett lugn som ingen annan slutar han på fina 3 assist i premiären. av med hatten.

Kul även att se nykomponerade "fjuniskedjan" med Anton Ekstrand, Emil Hedström och Matteus Gavatin, kan garantera att dessa 3 kommer ha roligt tillsammans denna säsong.

Swishkontot (nr 123 271 4186) fick sig ett rejält skjut uppåt idag då väldigt många satt sina pengar på poäng för Daniel Simons Pettersson, Dsp stod för en fin insats idag och 3p.

Tack till alla Swish och till alla som delat, vinnare av 5 fribiljetter till valfri match föll lotten på Micke Andersson, kontakta KAIS Mora på facebookchatten vilken match du vill ha dina fribiljetter