Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Mora
MORA

En period räckte i match 2

26 mars 2018 07:22
SSL-Slutspelet

Den andra kvartsfinalen mellan Sirius och KAIS Mora blev aldrig riktigt spännande. KAIS Mora vinner till slut med hela 9-0 och har skaffat sig matchboll på tisdag.


Efter en halvdan insats i första kvartsfinalen var det ett helt annat KAIS Mora vi fick se i IFU Arena under söndagen. Gästerna tog direkt tag i taktpinnen och hade efter första perioden en betryggande ledning med 4-0. Redan där kändes matchen avgjord. Dalalaget slog sedan aldrig av på takten och innan slutsignalen gick hade man fortsatt gå ifrån i målprotokollet. Slutresultatet skrevs till hela 9-0.

Såhär säger KAIS Moras backgigant My Kippilä efter matchen.

9-0 vinst idag, vad säger du om ert spel i dagens match? -Vi går in i matchen med en känsla av att vi har mer att ge i den här kvartsfinalserien än vad vi visade senast. Vi tar revansch genom att göra vad vi ska och visar att vi kan stänga igen en match när det behövs!

Hemmamatch igen redan på tisdag och vid vinst är ni klara för semifinal, finns det någon risk att ni slappnar av med 2-0 i matcher? -Vi har siktet inställt på att nå en till SM-final och att spara på energin i ett slutspel kan vara avgörande i slutändan. Vi vet att en vinst på tisdag därför är extra viktigt, så vi kommer inte att slappna av.

Tre poäng från dig i kvartsfinal 2, hur är din känsla nu när slutspelet är i full gång? -Känslan är bra, det är nu det är som roligast. Man älskar verkligen det här.

Tisdagens match, hur tror du matchbilden kommer att se ut? -Jag tror att vi kommer ta tag i taktpinnen från start men att Sirius kommer att gå in för att sätta ännu hårdare tryck på oss. Det kommer bli en rolig fight med mycket känslor! En bra publikmatch, hoppas många hittar till Unihoc Arena.

Hur går matchen? -Vinst för oss.