Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 2 matcher
Söndag
11 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Fredag
24 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
20 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match

Pusselbitarna börjar falla på plats

29 april 2021 12:00

Glädjande nyheter för herrlaget och en nyckelspelare har gjort sitt val. Emil Hedström förlänger med moderklubben fram till 2023. Emil var utlånad till Strängnäs i början av förra säsongen men kom tillbaka igen och visade då verkligen framfötterna. Nu blev säsongen avbruten p g a pandemin men nu laddar herrlaget om och Emil hoppas kunna visa vägen kommande säsong.


Här följer en kortare intervju med Emil.

Två år till med KAIS Mora. Hur känns det? Det känns jättebra! Vi hade något väldigt bra på gång förra säsongen och jag är oerhört revanschsugen med tanke på avslutningen.

Det har ju varit en del förfrågningar från annat håll. Vad var det som gjorde att du valde att förlänga? Har varit mycket funderingar ett tag, men till slut var valet ganska enkelt, trivs fantastiskt bra i staden och i laget.

Laget och du hade en grym form när förra säsongen lades ner. Hur var känslan då och hur ser du på allt som hänt? Känslan var jättebra de få matcher man fick spela. Sen var det såklart jättetråkigt att säsongen tog slut som den gjorde med tanke på hur bra vi var. Såg inte många lag som skulle stått i vägen för oss, men det var rätt beslut att stänga serien med tanke på pandemin.

Vad tror du om kommande säsong, dels för egen del och hur tror du laget kommer stå sig? Jag har höga förväntningar och hoppas vi kan hitta det spel och den formen som vi hade innan säsongen avbröts. För egen del så är förväntningarna höga även där, jag vill vara med och bidra hela säsongen som de tre matcher jag fick spela med laget säsongen som gick. Får vi behålla truppen som vi hade denna säsong så kommer vi att bli starka.

Vad ska du njuta av i sommar, förutom att kriga på med försäsongsträningen? I sommar blir det att njuta av att hänga med kompisar, spela padel samt att man lär unna sig god mat mm!

Så här säger tränaren Peter Wallin, om den glädjande nyheten. Vi är mycket nöjda med Emils val. Han kommer vara en viktig spelare för oss de kommande säsongerna. Bara att han väljer att förlänga med sin moderklubb visar att han har en stark anknytning till det som sitter på matchtröjans vänstra bröst.

Vill passa på och ge Jerker Eriksson stor "cred" för jobbet bakom laget. I dessa tider är det inte alldeles lätt att få ihop det och signa spelare. Vi hoppas att när säsongen kör igång på allvar i höst att truppen ska vara minst lika bra som i fjol. Det är dags att de yngre snäppar upp några nivåer till, vilket Emil visade med råge förra säsongen.