Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Sirius
SIR

KAIS Mora klara för semifinal

27 mars 2018 22:04
SSL-Slutspelet

KAIS Mora är klara för semifinal efter 3 raka segrar mot Sirius. Det krävdes dock förlängning i match 3, mot ett hårt kämpande Uppsalalag.


Spelmässigt var det hemmalaget KAIS Mora som hade det mesta i den tredje kvartsfinalen och man hade också ledningen med 3-1 inför slutperioden. Ett hårt jobbande Sirius lyckades dock vända till 3-4 i slutakten, innan hemmalaget kunde kvittera igen i spel 6 mot 5 och sedemera vinna i förlängning.

Malin Lundqvist summerar:

Vad har du för tankar om den här kvartsfinalserien mot Sirius såhär direkt efter? -Vi hade ju hoppats inför att vi skulle klara av det här i tre raka och det gör vi, sedan att sista matchen går till förlängning är väl lite onödigt, men jag tycker det känns som att vi har kontroll på matchen i två perioder sen är Sirius väldigt effektiva när de får sina chanser.

Tre raka och lite vila nu då, det är inte helt klart med semifinalmotstånd, föredrar du att möta något av lagen? (Täby eller Rönnby kan det bli) -Rönnby har vi tidigare haft lite lättare emot men det spelar egentligen ingen större roll vilket lag som står på andra sidan, vi behöver göra samma hårda jobb oavsett.

För din del då, hur har det känts de här första tre slutspelsmatcherna? -Det har väl känts lite sådär, det har varit stundtals väldigt dåligt tempo i den här matchserien och då blir det lätt att man hamnar lite på hälarna. Hoppas på högre tempo i semifinalsserien så ska det nog kunna bli fart på mina fötter också.

Tack Malin!

Vi återkommer med fler intervjuer så snart semifinalmotståndet är klart.