23 Mar 1 match

Förlust för herrarna

11 november 2018 19:14

Dålig inställning fäller KAIS Mora

KAIS Moras förlorade mot Djurgården med hela 4-10 efter ett riktig bottennapp till match. Djurgården gjorde 1-0 redan efter minut efter självmål, och redan då såg de ut från läktarplats att luften gick ur herrarna. Varken tempo, skärpa eller inställning fanns efter det. KAIS Mora är i den positionen i tabellen att man måste ta tillvara på lägena man får, i första perioden hade man flera rejäla chanser men bollen skulle passas in på mållinjen. 2 skott på mål hade hemmalaget trots flera fina lägen.

Sista 40 är något vi slänger i papperskorgen direkt. i en kavalkad av felpassningar och förlorade närkamper kunde Djurgården säkra segern redan efter 2 perioder.

Något som måste bli betydligt bättre, förutom inställningen, är special team. det har inte varit bra på hela säsongen.

Det är svårt att ge ut plus men man drömmer om att alla spelare hade samma inställning som kapten Linus Hansson.

Anton Ekstrand gör sin bästa match denna säsong.

Daniel Vaigur får lastas för max 1 mål, annars flera fina räddningar, och räddar egentligen hemmalaget ett flertal gånger.