Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Där satt den

27 oktober 2019 10:57

Efter två raka vinster på övertid kom nu den så efterlängtade trepoängare på bortaplan mot Alunda.


När herrlaget igår (26/10) åkte till Alunda för match så var det med två raka vinster på övertid som låg i bagaget, vilket självklart gjorde att det låg en längtan i luften inför matchen, en längtan efter den så saknade trepoängaren.

Herrarna har spelat bra de senaste matcherna men inte fått in bollen och enligt säkra källor så vet vi att det är något man jobbat med på träningarna i veckan som varit och det verkar ju ha burit frukt då man lyckas med att göra åtta mål. David säger så här direkt efter matchen när vi ställde frågan gällande målskörden.

– Vi har saknat den där sista skärpan i avslutsläget tidigare och den var mycket bättre idag sen ska det sägas att vi har ett par ramträffar och lägen som vi missar eller deras målvakt gör någon svettig räddning på så åtta mål är i underkant men helt klart ett fall i rätt riktning.

Vi tänkte från och med nu utse de tre spelarna efter varje match som utmärker sig lite extra på matchen i något vi kallar KAOS jakten.

Johan Tomth 3p - Återigen så gör Johan en riktigt bra match och blir också utsedd till matchenslirare, då är man nästan garanterad en trepoängare i KAOS jakten.

Mattias Larsson 2p - Ett felfritt försvarsspel och dessutom ett mål framåt gör att Larsson får med sig två poäng från den här matchen.

Simon Wigstrand 1p - Wiggen får sällan de stora rubrikerna men krigar alltid i det tysta och bidrar med ett fysiskt försvarsspel och farliga kontringar, där det även bjuds på några läckra dragningar så en poäng till Wiggen är en självklarhet den här gången.

Nästa match för herrarna är i Idre Fjäll Arena den 2/11 klockan 14:00 mot Björklinge.